Bună.
Dacă cunoști că ai avut contact sexual cu o protecție scăzută sau lipsa sa, orice este posibil.
Dacă și următorul test tot negativ iese, bea ceai de crețișoară, reglează menstra.
Pa, pa.
Daca testul a iesit negativ nu e sarcina, dar ar trebui sa mergi la un consult ginecologic sa vezi care e problema, poate fi o raceala, chisturi ovariene sau altceva, oricum afla ce este si rezolva problema.
Esti racita la ovare nu te speria asa mi se intampla si mie intr-o luna nu mia venit.si daca ai avut o secretie maronie trebuie sa.ti vina nu te speria:*
Am uitat sa spun ca pe 29 si 30 aprilie am avut o secretie maronie care apoi nu a mai fost.insa am baut 1/2 pahar vin alb pe 30. oare a afectat asta? am citit ca de la vinul alb intarzie insa...a intarziat cam mult.intr-adevar sunt si cam stresata de o vreme.ast rasp voastre.ms,pupici
Da am avut secretia dat acum 8 zile dupa care nu am mai avut...am facut acum si al 2lea test si tot negativ a iesit.nu stiu ce sa cred.ce poate fi? oare poate fi totusi sarcina si testul sa nu imi indice?
jhgkuyt6 întreabă: