| elenush22 a întrebat:

Buna fetelor, am si eu o problema. mi-a intarziat ciclul cam 8 zile insa ultimele 3 menstruatii au fost 26 ian, 23 feb si 31 martie.am facut un test de sarcina (sure check) insa a iesit negativ. urmeaza sa il fac pe al 2lea maine dimineata.imi este fff frica pentru ca nu stiu ce poate fi. voua vi s-a intamplat? mersi, ast raspunsurile voastre

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă cunoști că ai avut contact sexual cu o protecție scăzută sau lipsa sa, orice este posibil.
Dacă și următorul test tot negativ iese, bea ceai de crețișoară, reglează menstra.
Pa, pa.

| danutza_2917 a răspuns:

Daca testul a iesit negativ nu e sarcina, dar ar trebui sa mergi la un consult ginecologic sa vezi care e problema, poate fi o raceala, chisturi ovariene sau altceva, oricum afla ce este si rezolva problema.

| anamarya23 a răspuns:

Esti racita la ovare nu te speria asa mi se intampla si mie intr-o luna nu mia venit.si daca ai avut o secretie maronie trebuie sa.ti vina nu te speria:*

| elenush22 explică:

Am uitat sa spun ca pe 29 si 30 aprilie am avut o secretie maronie care apoi nu a mai fost.insa am baut 1/2 pahar vin alb pe 30. oare a afectat asta? am citit ca de la vinul alb intarzie insa...a intarziat cam mult.intr-adevar sunt si cam stresata de o vreme.ast rasp voastre.ms,pupici

| elenush22 explică:

Ms mult de raspuns

| elenush22 explică:

Da am avut secretia dat acum 8 zile dupa care nu am mai avut...am facut acum si al 2lea test si tot negativ a iesit.nu stiu ce sa cred.ce poate fi? oare poate fi totusi sarcina si testul sa nu imi indice?