| korynna_4355 a întrebat:

Buna fetelor as dori un sfat...aseara pe la ora 12 am inceput sa am dureri de burta si de spate normale pentru. mine in preajma menstrei dar nu asa intense. dupa o ora abia imi mai simteam mainile si picioarele, greata. Mi-am pus un absorbant si de dimineata cand m am trezit am vazut ca aveam o scurgere abundenta, de culoare foaaarte deschisa nicidecum ca o menstra normala. Ce sfat imi dati, sunt cam speriata, nu mi s a mai intamplat.am 18 ani. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EvangelineLovin a răspuns:

Ce pot sa-ti spun, esti inca in crestere si corpul e inca in schimbare, se mai intampla.Pe mine la inceput ma durea burta, dar acum de vreo 2 ani nu ma mai doare burta deloc in perioada aia a lunii.Si am 20 ani.Si nici nu vine mereu pe aceeasi data, fix. A, si m-a durut si pe mine odata pe la 17 ani asa, de am zis ca mor. corpul creste si se schimba, nu trebuie neaparat sa fie ceva foarte grav. Sper ca te-am ajutat cumva.Sanatate!

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fa un tratament cu ceai de cretisoara sau de coada soricelului. Intereseaza-te mai mult de sanatatea ta, nu astepta un eveniment ca acesta ca sa te duci la medic.
Evita lucrurile care te pot duce intr-o situatie din asta, poate faptul ca ti-ai neglijat somnul, sau stresul cauzat de scoala sau un eveniment din familie a dus la asta.

| korynna_4355 explică (pentru Zenithf):

Multumesc mult de raspuns,recunosc ca am cam neglijat doctorul si durerile menstruale crezand ca sunt normale,i am spus si prietenului meu si a sarit in sus mergem la doctor :-s, sunt stresata vine bacul, nu prea dorm sunt buimaca.Sanatate!

| Zenithf a răspuns (pentru korynna_4355):

Deci am avut dreptate, macar este pentru o cauza nobila, ca altele isi neglijeaza sanatatea din cauza chefurilor si barurilor prin care stau pana dimineata, apoi se plang de aceleasi dureri.
Invata, dar invata cu optimism, apoi seara pastreaza-ti un pic de timp si pentru tine, relaxeaza-te vreme de o ora si culca-te cu alte ganduri in minte. Toate lucrurile se rezolva mai usor cand nu te stresezi.