Ovarele chistice se formeaza din cauza metabolismului haotic, mancarii nesanatoase bogate in prajeli, uleiuri, fastfood, fara legume si fructe proaspete, de aceea se declanseaza boli hormonale si se formeaza chisturile ovariene.
Daca iti schimbi hrana si mananci preponderentc cu multe legume si salate la absolut tiate mesele, iar carnea sa fie ui, crcan sau peste, fara prajeli, fara grasimi, fara salamuri, fara afumatri si carnati, ai sanse sa reversezi toate problemele de sanatate pe care le ai, incluisv ca chisturile sa se micsoreze si sa dispara.
Daca e regulata, de ce sa intervii medicamentos?
Mergi periodic la controale, ca asa e cel mai sanatos si vezi ce iti mai spune dr.
Aparent nu ai citit bine întrebarea, am intervenit medicamentos doar o data: când nu am avut menstruație pentru un 1 an și 3 luni..de când mi-a venit prima data nu am mai luat nici pastile și l-am avut și regulat.
Tocmai ca am citit.
Si te intreb: de ce sa MAI intervii medicamentos?
Esti probabil unul din cazurile fericite. Ai luat Duphastone?
Din ceea ce spui, cel mai probabil este totul in regula si nu o sa ai probleme in a ramane insarcinata
Exact, Duphastone am luat, problema sunt kg mele în plus, din ce am înțeles pot fi un impediment serios în a rămâne însărcinată.
Nu kg in plus sunt problema. De regula, la femeile de varsta fertila, kg in plus au cauza endocrina... mai exact si kg in plus sunt date de problema care cauzeaza si infertilitate.
In cazul tau, cu ciclu regulat, este cel mai probabil totul in regula. Nu am nici un motiv sa consider ca ai avea probleme de fertilitate
Încerc de câteva luni dar nimic, e posibil ca ovulația sa nu fie regulata, ce-i drept nu prea am urmărit.
yoyoo221 întreabă: