Mai fa un test de sarcina in ziua a 10-a de intarziere pentru a fi 100% sigura ca nu e sarcina.
Eu cred ca intarzierea se datoreaza dereglarii hormonale pentru care ti-a fost recomandat utrogestanul. Probabil, chiar daca ai urmat tratamentul conform prescriptiei medicului, el nu este inca eficient. Dupa acel test de sarcina, e bine sa mergi la ginecologul acre ti-a recomandat tratamentul cu utrogestan. El nu regleaza menstruatia, ci intr-adevar ajuta sustinerea sarcinii daca ea s-a instalat. Tu esti sigura ca ovulatia se produsese cand ai inceput tratamentul? Adica ai facut teste? Ca poate ai anulat-o tu cu tratamentul sau poate era pur si simplu un ciclu anovulator.
Poate ai racit, sau ai fost racita, de obicei racelile mai puternice deregleaza menstruatia!
te sfatuiesc totusi sa repeti testul de sarcina, la mine a iesit pozitiv dupa vreo 10 -15 zile de la data cand trebuia sa-mi vina...si simptomele de sarcina au aparut la 6 saptamani de sarcina!(greturi)
asa ca... Dumnezeu sa-ti ajute! si sa fie un bebelus, cauza intarzierii!
Buna fetelor,
Sunt trista, mi-a venit menstruatia aseara.Am sperat intr-o minune, nu a fost sa fie...
Pe 12 ianuarie sunt programata la Medlife, voi merge pe varianta fiv. Am facut anul trecut 3 IA-uri. A incercat careva dintre voi, fiv sau inseminare? As vrea sa-mi spuneti din experienta voastra. Pupicei