| Allexxxxx0 a întrebat:

Buna grup, mi-a apărut o pata roșie pe vârful penisului, chiar in vârf zona pe unde te ușurezi e maricica, persista de aproximativ 2 săptămâni, nu am avut o igiena tocmai adecvată, îmi puteți da niște sfaturi de creme sau ce sa fac? Menționez ca am 20 de ani și nu am avut contact sexual de câteva luni bune, am fost prins cu lucrul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
26 răspunsuri:
| WizzArd3344 a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa cauti ajutorul unui doctor pentru tratament. Insa pe viitor ar trebui sa fi mai grijuliu cu igiena in zona intima.

| Allexxxxx0 explică (pentru WizzArd3344):

Îmi este putin rusine sa apelez la un doctor dar dacă chiar este nevoie n-am încotro, stii cumva la ce doctor trebuie sa ma adresez?

| WizzArd3344 a răspuns (pentru Allexxxxx0):

Nu ar trebui sa iti fie rusine, sunt mii si mii de persoane care apeleaza pentru astfel de probleme, nu esti primul. Te poti adresa unui medic dermatolog.

| Allexxxxx0 explică (pentru WizzArd3344):

Am inteles, îți mulțumesc frumos pentru răspuns

| Pinkvanilla78 a răspuns:

Îți poți lua o crema de la farmacie repede, te a costa ceva in genul de 30 de lei, iar daca după 2 săptămâni chiar nu îți trece, trebuie sa mergi la mediclaughing
Mă gândesc la Canesten sau Lomexin.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bălănită asta ai facut din cauza ca nu te speli, trebuie sa te speli zilnic la penis cu apa calda si sapun ca altfel se aduna mizeria aia care fface infectie, trebuie sa te vada un urolog sa-ti dea creme, ai mincarimi sau dureri, pe lînga pata de pe penis?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Pinkvanilla78):

Canesten este daca avea contact sexual si avea o boala transmisibila, el nu poate lua ceva asa după ureche, ttrebuie sa il vada un medic, nici farmacista nu i va da nimic fara o rețeta eliberata de un medic, el are infectie nu trece fara antibiotic.

| Allexxxxx0 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ustura putin și o ușoară mâncărime după ce ma ușurez, dar trece după aproximativ 5-10 minute

| Pinkvanilla78 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

El a spus că deocamdată nu vrea merge la medic și bănuiesc că poate avea balanita candidozica. Faza e ca se poate elibera Canestenul fara prescripție medicală și nu, nu e obligatoriu ca acesta crema sa fie folosita doar la bolile cu transmitere sexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Allexxxxx0):

Te masturbezi?

| Allexxxxx0 explică (pentru anonim_4396):

Da

| Allexxxxx0 explică (pentru Pinkvanilla78):

Deci ar fi benefic acest Canesten?

| Pinkvanilla78 a răspuns (pentru Allexxxxx0):

Decât să stai fara nimic clar e mai bine sa o folosești, sunt șanse să nimerești problema și să îți treacă, dar nu garantez 100%. Pentru rezultate 100% din păcate trebuie mers la medic. Eu când am avut probleme crema asta mi-a fost recomandata, sper ca te ajuta și pe tine.

Mersi frumos, oare stii cât ar costa o consultație, și poți sa îmi spui in ce consta consultația? Trebuie sa vada sau prin urina? Habar n am

In primul rand te va întreba ce problema ai, iar tu explicându-i o sa vrea să îți facă o verificare, o sa se uite acolo, dar nu te îngrijora, chiar nu ai de ce. Adițional poate cere și un examen paraclinic ( îți va lua urina). Cred că ai balanita pentru că e comuna și da, chestia cu igiena și mai ales că e pe,, vârf'' și depinde unde stai (orașul) la mine fiind orașul mic, mi-a cerut 100 de lei, însă aveam 17 ani parca și mi-a făcut reducere (50 de lei). Bănuiesc că între 100-150 de lei, dar ai șanse mari să scapi după ce îți dă tratamentul nu vei mai fi nevoit să mergi. Daca chiar vei ajunge la medic, stai chill ca omul ăla așa își câștigă pâinea, a vazut la organe la viața luilaughing) mai nașpa e la femei...

Mersi frumos pentru răspuns, ai idee și cam in cât timp trece aproximativ? Și dacă pot întreține relații imediat după sau ar trebui sa fie un timp de pauza happy

Daca e tratamentul corect în 2 -3 săptămâni trebuie sa scapi.( Cel putin așa scria pe prospect). După ce ești vindecat, da poți începe iar contactele?

| Pinkvanilla78 a răspuns (pentru Pinkvanilla78):

Fără,,?" nu stiu de ce s au bagat alea.

| ___x6Rx a răspuns:

Spala puta bine dragule, apa călduță și puțin bicarbonat. Spala puta chiar și când nu întreții relații sexuale?

| Allexxxxx0 explică (pentru ___x6Rx):

Bicarbonat?

| Anonimul151 a răspuns:

Cum spuneau și alții mai jos, cel mai bine ar fi sa mergi la un medic. Și pentru problemele în zonele intime, nu ar trebui să mergi la dermatolog, ci la un urolog. Acolo, va vedea doctorul care este problema, și îți va da sa faci analize pentru a vedea dacă există vreo probleme. Și eventual îți va da un tratament.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Allexxxxx0):

Consultatia nu te costă nimic daca ai trimitere de la medicul de familie la urologie, dar pana sa dai cu canesten care poate fi bun sau nu, da cu tetraciclina spala binew penisul cu apă calda sterge l cu un servetel urat si după aplica crema pe gland si in cateva zile te vindeci, dar trebuie sa te speli zilnic la penis sa grabesti vindecarea, ca mincarimile le ai din cauza infectiei, uneori poti simtii arsuri la urinare datorita infectiei, multa sanatate si meergi la medic.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Pinkvanilla78):

Am inteles dar este spre binele lui sa il vada un medic urolog

| Pinkvanilla78 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Eu sunt de acord.

| Zxcv6 a răspuns:

Spalate cu ceai de musetel eu asa am scapat

| ___x6Rx a răspuns (pentru Allexxxxx0):

Da, dar puțin.