| trixxu a întrebat:

Buna happy, iarasi vin cu o problema. Acum o luna si ceva am avut un abces destul de urat pe partea dreapta sus la gingie. Am fost la un medic stomatolog, m-a taiat ca sa dreneze infectia si am scapat. Toate bune si frumoasa pana ieri cand iar a inceput sa se formeze un abces in acelasi loc. Ciudat e ca maseaua nu ma mai doare, doar locul unde e abcesul. Am mai patit-o o data dar s-a retras rapid. Acum am inceput sa iau oxacilina si sa tin gheata in locul respectiv. La stomatolog nu mai am cum sa ma duc ca e inchis peste tot iar maine e revelionul si am fost invitata la niste prieteni. Credeti ca s-ar mai putea retrage putin pana maine? sad Se gaseste mereu in momente nepotrivite oh go on

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

u stiu, si eu am patit si nu trecea repede... Si faza e ca doare ingrozitor straight face

| trixxu explică (pentru FadetoBlack):

Pe mine nu ma doare delocstraight face

| luiza a răspuns:

Daca deja ai inceput sa iei antibiotic e bine, ca vei tine infectia sub control, si nu se va mai umfla. dar ai grija sa nu bei! An nou fericit si multa sanatate!

| trixxu explică (pentru luiza):

Ok :*. Multumesc, un an nou fericit si multa sanatate si tie >big grin

| FadetoBlack a răspuns (pentru trixxu):

Pfff... Pe mine ma doare ingrozitor sad

| trixxu explică (pentru FadetoBlack):

sad offf

| cristi202 a răspuns:

Depinde de unde esti. Daca stai la sat, nu ai cum sa rezolvi decit cu antibiotice si gheata. Insa la oras exista Urgente si la Stomatologie, trebuie doar sa te interesezi unde e. Daca poti merge la Urgente, pina miine ai scapat, eu am fost odata chiar in noaptea de Revelion, ca am avut dureri insuportabile.

| Pufffx a răspuns:

Ia antibiotic si pune gheata se mai trage si bea mult ceai de musetel e foarte bun in infectii eu am baut si mi sa mai retras accesul.