Bună,succes intr-un nou razboi Si nu glumesc. Te-a lovit pubertatea, si nu prea ai cum sa le opresti. Nu fa prostia de a te da cu tot felul de cacaturi naturale sau tot felul de creme chiar dacă la altii a dat randament, tu s-ar putea sa te trezesti cu si mai multe cosuri. Poti sa-ti cumperi o lotiune de curățare a tenului eventual cu care sa te speli noaptea. Nu mai pune mâna pe ele si nu le sparge. Du-te la un medic dermatologic ( la spital de stat e gratuit) si doar atunci poti lua cu adevarat ceva. Iti vorbesc din experienta.
Ma dau cu o lotiune de curatare de 2 ani, nu prea am avut cosuri sincer pana acum, cand au inceput sa imi apara brusc multe. Cred ca e din cauza caldurii, a transpiratiei, prafului de afara. etc. Cred ca ai dreptate la problema cu cremele care au dat randament la altii si la mine s-ar putea sa nu, pentru ca o vecina de a mea a inceput sa se dea cu lotiunea pe care o folosesc, dar niciun semn. Multumesc mult de sfat!
Mai bine mergi la dermatolog, pentru un consult. Dupa ce va afla care sunt cauzele aparitiei cosurilor, iti va da un tratament adecvat problemelor tale.
Deeaandreea9156 întreabă: