anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
ieri am fost la medicul stomatolog si mi-a pus plomba la o masea la care mi-a fost scos si nervul acum cand strang sin dinti sau mananc pe acea parte ceva mai tare simt ca ma doar nu foarte tare si uneori simt si un fel de intepaturi mici acolo foarte rar...e grav? adica ma refer ca e posibil sa nu-mi fi scos nervul calumea in totalitate sau trebuie sa treaca o perioada pana isi revine?big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ColoredLove a răspuns:

S-ar putea sa ti-o fi facut prea inalta...cu timpul se strange.Stai linistitahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ColoredLove):

Inalta ploba te referi? deci n-ar trebui sa ma prea ingrijorez? tin mult la sanatatea mea si orice mica problema nu prea o las asa de ici colo ..desii m-am saturat de medicii din Romanialaughing

| drogh a răspuns:

Este normal sa te doara, ti s-a scos nervul si te deranjeaza. Mi s-a intamplat. Asteapta pana cand se va strange toata partea si nu vei mai simti nimic. Nu trebuie sa te ingrijorezi dar trebuie sa fii atenta la ceea ce mananci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru drogh):

Ok ..mersi de sfat sper asa sa fie happy

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Da trece cu timpul.Si mie cand am fost m-a durut usor cum se atingeau dntii da in a 3a-4a zi a trecut cu totul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Eu am avut cred ca altceva s-a dus o parte din plomba si s-a facut ca un fel de gaura si eu vedeam ca-i ceva negru si nu mi se parea normal dupa ce mi-a plombat sa am carielaughing si in fine ma durea noaptea in special daca strangeam sau mancam pe partea aceea si am mers eri la dentist mi-a refacut plomba si ii explica mamei in termenii lui ca de ce si nu stiu cum si mi-a facut-o la loc acuma nu mai am nimic