anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Ieri după-amiază începusem să sângerez, aveam crampe menstruale și sensibilitatea sânilor mei a crescut, deci am tras concluzia că mi-a venit
menstruația. Mi-am pus un absorbant și apoi m-am culcat. M-am trezit târziu, la ora 9 seara și am verificat absorbantul ce era aproape alb/curat, dar eu inca am rămas cu crampe menstruale și sâni foarte sensibili. Ce concluzie ar trebui să trag după acest "eveniment"? Sunt prea paranoică sau este ceva în neregulă?
Am inceput să mănânc mai bine, să nu mai fac exerciții prea intense, să nu mă așez pe obiecte reci, dar tot pare că trupul meu se chinuie in a avea menstruație.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate e cazul sa mergi la un control

| Sjhxjcks a răspuns:

Bună ce varsta ai?
In primii ani de menstruatie poți avea dereglari, Menstruația să nu.ti vina la aceeași data, iar sangerarea să nu fie de fiecare data la fel. Te pot durea sanii la menstruatie. Alimentatia poate avea efecte având în vedere ciclul menstrual. Foarte bine ca ai început să mănâncă sănătos și să faci sport. Dereglari ale ciclul menstrual pot fi din diferite cause: stres, alimentatie, probleme de sănătate, unele poate mostenite de la mama bunica ta. Poți să mergi la ginecolog și să îți facă un consult stai de vorba cu el sa ti de-a un tratament in prealabil

| Violleta2022 a răspuns:

Poate esti gravida...

| Ila210 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu vreau să fiu răutăcioasă, însă sunteți doctor? Căci eu chiar caut un răspuns bun și nu știu dacă ar trebui să îl iau pe acesta în considerare

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ila210):

Doar o femei matura.
Dar ce importanta are ce sunt eu, odata ce ti-am sugerat o posibila cauza la problema ta.