| SorinUreche a întrebat:

Buna! Ieri seara mi am curatat urechea cu betisoarele de urechi, putin mai agresiv si a ajuns sa fie infundate. Problema e ca uneori cand mananc si inghit, simt dureri la ureche. Este si infundata de azi dimineata
Am incercat cu apa oxigenata si mi am luat si un audimax spray, audimax nu elimina nimic, apa oxigenata da, dar tot infundata e
Mersi frumos ( am mai patit odata chestia cu durerea dar nu si infundata)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Este posibil să fi iritat sau blocat urechea prin curățarea agresivă. Durerea și senzația de ureche înfundată pot fi cauzate de acumularea de cerumen sau inflamație. Încearcă să nu introduci obiecte în ureche și consultă un medic ORL pentru a verifica dacă există vreo infecție sau blocaj sever. Evită utilizarea prea multor soluții acasă până când obții un diagnostic clar.

Bula
| Bula a răspuns:

Mergi urgent la consult la un medic ORL (chiar si ambulatoriu), sa te consulte si sa-ti spele /desfunde urechea!