| saturn a întrebat:

imi doresc f. mult un copilas. Timp de 5 ani ne-am straduit mai mult sau mai putin cu tot ce s-a putut face omeneste; analize, ecografii, endocrinologie, anticorpi, tratamente ...in fine de ceva timp mi s-a recomandat un tratament homeopat. Intrebarea mea este daca exista printre voi persoane la care acest timp de tratament a dat rezultate si in cat timp. Mi-am pierdut speranta.Astept pareri si sugestii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Intrebarea este daca analizele ti-au iesit toate bune?
Eu am o ruda care timp de 3 ani nu a ramas gravida cu toate ca analizele toate erau perfecte, inclusiv si la sotul ( asta s-a facut prima data ) si dintr-o data dupa dupa o examinare histerosalpingografie ( solutia Odiston are rolul si de a desfunda trompele in caz ca sunt infundate ) deci dupa acest examen la o luna a ramas gravida happy

4 răspunsuri:
| Dumitru_Rotunjeanu_Ramona_1982 a răspuns:

Bune,si eu sant in aceeasi situatie..doar ca eu stiu ca am o nenorocita de glanda tiroida si nu am enstuatii, iar atunci cand am(2-3x/an)nu raman insarcinata si nimeni nu stie de ce..de ce nu incerci sa adopti unul? eu una o sa incer chiar daca din cauza birocretiei si a mentalitati o sa fie greu..iti doresc multa bafta si sa te ajute dumnezeu sa reusesti

Răspuns utilizator avertizat
| saturn explică (pentru evenso):

Rezultatele analizelor la infectii sunt bune, sotul are astenozoospermie si prin inseminarea intrauterina nu a dat rezultat pozitiv, am facut 3 inseminari si nimic, am obosit si de bani cheltuiti inzadar prin medicina traditionala, voi incerca homeopatia, daca nu reuseste voi incerca metrosalpingografia pentru a vedea trompele daca-s trecatoare, sincer sunt si fricoasa, frica cu parere de rau e cel mai mare dusman.Mersi mult

| saturn explică (pentru Dumitru_Rotunjeanu_Ramona_1982):

Am facut ecografia glandei tiroide, mi s-a depistat chisturi biliene, am dat si analiza singelui la hormoni:
Total T3-1, 8(norma e 1, 2- 2, 8nmol/l),
Total T4- 109, 0(norma e 60-160nmol/l),
Tirotropina TSH-2, 5 (norma e 0, 17-4, 05mlu/l),
Ac anti TPO -48 NORMA negativ (Nr. 0-50). Mi-a recomandat iodomarin si L-tiroxin 25mg.-termen de 4 luni.Medicul endocrinolog mi-a zis sa nu ma alarmez ca am doar deficienta de iod si ca nu e o problema de a nu prinde sarcina. Merci!