Intrebarea este daca analizele ti-au iesit toate bune?
Eu am o ruda care timp de 3 ani nu a ramas gravida cu toate ca analizele toate erau perfecte, inclusiv si la sotul ( asta s-a facut prima data ) si dintr-o data dupa dupa o examinare histerosalpingografie ( solutia Odiston are rolul si de a desfunda trompele in caz ca sunt infundate ) deci dupa acest examen la o luna a ramas gravida
Bune,si eu sant in aceeasi situatie..doar ca eu stiu ca am o nenorocita de glanda tiroida si nu am enstuatii, iar atunci cand am(2-3x/an)nu raman insarcinata si nimeni nu stie de ce..de ce nu incerci sa adopti unul? eu una o sa incer chiar daca din cauza birocretiei si a mentalitati o sa fie greu..iti doresc multa bafta si sa te ajute dumnezeu sa reusesti
Rezultatele analizelor la infectii sunt bune, sotul are astenozoospermie si prin inseminarea intrauterina nu a dat rezultat pozitiv, am facut 3 inseminari si nimic, am obosit si de bani cheltuiti inzadar prin medicina traditionala, voi incerca homeopatia, daca nu reuseste voi incerca metrosalpingografia pentru a vedea trompele daca-s trecatoare, sincer sunt si fricoasa, frica cu parere de rau e cel mai mare dusman.Mersi mult
Am facut ecografia glandei tiroide, mi s-a depistat chisturi biliene, am dat si analiza singelui la hormoni:
Total T3-1, 8(norma e 1, 2- 2, 8nmol/l),
Total T4- 109, 0(norma e 60-160nmol/l),
Tirotropina TSH-2, 5 (norma e 0, 17-4, 05mlu/l),
Ac anti TPO -48 NORMA negativ (Nr. 0-50). Mi-a recomandat iodomarin si L-tiroxin 25mg.-termen de 4 luni.Medicul endocrinolog mi-a zis sa nu ma alarmez ca am doar deficienta de iod si ca nu e o problema de a nu prinde sarcina. Merci!