| Stefanasalvatore1864 a întrebat:

Îmi poate recomanda cineva un cabinet stomatologic din Iași care are contract CAS? Am o problemă cu niște carii și cred că am și o mică infecție. Atâta timp cât sunt minoră și cabinetul are contract cu CAS voi beneficia de tratament gratuit, cu programare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu exista asa ceva. Dai un ban dar stai chill. In toata tara numeri pe degete cabinetele cu contract cu CAS-ul, fiindca CAS-ul sunt niste mizerabili care iti vireaza banii la nu-stiu-cate-luni dupa ce vine ANAF-ul si iti pune poprire pe conturi pentru datorii. Iti pot recomanda in schimb un doctor excelent care are preturi rezonabile, foarte rabdator si cu mina usoara.

| Sonia822 a răspuns:

Nu cred ca exista. poti incerca la facultatile de stomatologie, unde fac ei practica gratis, ca rezidenti

| cosmin1324 a răspuns:

Http://www.cnas.ro/hih/page/lista-furnizori-in-contract-11.html in partea de jos gasesti lista pe anul 2019.

| Stefanasalvatore1864 explică (pentru GabiDumitrescu):

Dacă aș dispune de suma necesară m-aș duce la privat, dar în ultima lună am cheltuit o grămadă pentru alte probleme medicale. Voi căuta eu ceva, dacă nu găsesc nimic îmi voi rezolva cariile când voi avea fonduri necesare...probabil în vară. Mulțumesc oricum pentru răspuns.

| Stefanasalvatore1864 explică (pentru Sonia822):

Mi-e puțin frică să mă las pe mâna unui rezident...mi-e frică de dentiști în general. Voi vedea ce pot rezolva. Mulțumesc.

| Stefanasalvatore1864 explică (pentru cosmin1324):

Mulțumesc frumos! ????

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Stefanasalvatore1864):

Daca le lasi sa se agraveze o sa ajunga sa te coste mult mai mult. Plus riscurile aferente de sanatate. Cariile la adulti sunt cam 100 RON una, depinde de complexitate. Poti face un imprumut de cateva sute de lei de la banca/rude, nu exista sa nu poti. P.S. In ce zona din Iasi? Pe Ciurchi e un cabinet unde chipurile rezolva copiii gratis, mi-a povestit cineva, dar nu am fost. Cu asta mica a mea l-am gasit pe doctorul pe care l-am mentionat mai sus si daca tot are rabdare si se intelege cu ea, nu il mai schimb, chiar daca nu ma dau banii afara din casa.

Voi vedea ce fac. Acum părinții trebuie să-mi plătească chiria, vitaminele, cine știe ce tratament îmi mai dă dermatologul, mâncare, abonament...ei au 2 bănci deja. Nu e foarte grav cu cariile, adică am 2 măsele cu probleme, atât. Dacă am stat toată viața cu ele, mai pot aștepta până la vară când am de gând să mă angajez și să-mi plătesc singură dantura. happy

Hmmm. Ai grija de dinti ca altii nu mai cresc!

Voi avea grijă. Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile. Ați spus la un moment dat ceva de un doctor pe care îl recomandați dumneavoastră...îmi puteți spune numele lui sau al cabinetului?

Nu sufara de dumneavoastrita, poti sa ma tutuiesti fara probleme. Doctorul e Virgil Teodorescu, cabinetul e Denteo. Locatia e aproape de Buena Vista, fix linga giratoriul ala mic de acolo, la etajul I al unei vile - are panou vizibil. Adresa e Stradela Silvestru nr. 1, telefon 0740088659

Vă mulțumesc!