Stai linistita. Maine o sa iti treaca. E din cauza aia. Si eu patesc la fel. pupici
Buna. Sa stii ca si mie imi amorteste mana uneori, depinde cum o tii. Daca te uiti la tv si stai cu corpul pe ea poate sa iti amorteasca sau cazuri din astea. Tine-o ceva timp intinsa tare si ai sa vezi ca iti va trece. Te pup. :*
Poate insemna probleme sau poate insemna nimic.Iti doresc sa fie a doua varianta desi 30 de minute m-im-i se pare destul mult. Sfatul meu ar fi sa-ti faci un control la cardiolog, eventual ia si niste vitamine.Sa auzim doar de bine!
Poate insemna probleme sau poate insemna nimic.Iti doresc sa fie a doua varianta desi 30 de minute m-i se pare destul mult. Sfatul meu ar fi sa-ti faci un control la cardiolog, eventual ia si niste vitamine.Sa auzim doar de bine!
Posibil sa fie o stare asemanatoare cu atacul de panica de care vorbeai acum cateva zile...doar simptome diferite.
Poate esti nitel anxioasa, nu cred ca e nimic prea grav, dar pentru linistea ta interioara, ai putea sa-ti faci niste analize
Pe mine ma inteapa mana stanga. Surori de durere la mana stanga la menstruatie.
User252426 întreabă: