anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi spuneți va rog ce sa mananc la scoala pentru slăbit. Inafara de sandwich-uri.?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De preferabil să manânci înainte să te duci la școală. Să iei micul dejun acasă.

| UserulAnonim a răspuns:

Nu trebuie sa faci foamea ca sa slabesti, eu iti recomand sa bei cat mai multa apa si sa eviti consumul excesiv de sare sau zahar.

| Purplegirl101 a răspuns:

Cred ca ar fi bun câte un măr... Din cand in cand si niste legume! Chiar daca rad de mine colegii eu vin la scoala cu castraveții in mana. Contează mult sănătatea ta

| MihaelaDart a răspuns:

Ia-ți un baton proteic ca desert, îți poți face o porție de salată cezar cu piept de pui la grill și crutoane într-un taper.
Câteva idei de pachet pentru la școală și adecvată dietei tale http://foodstory.stirileprotv.ro/......-mofturosi

| AleTheKiller666 a răspuns:

Si eu sunt la regim si in general imi iau o caserola cu salata.Cand nu am timp sa-mi fac imi cumpar biscuiti*orice fel, dar nu cu crema*
Un iaurt iar merge.Fructe, ciocolata cu extrem de multa cacao*citeste pe spatele ambalajului*. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| peperonies a răspuns (pentru UserulAnonim):

Zahar da dar ce ai cu sarea?

| TanteMarianne a răspuns:

Nu manca la scoala.mesteca si tu o guma si bea apa.