| bendl a întrebat:

Buna,in 30 decembrie 2010 am suferit un accident la fotbal,am o ruptura de menisc,asta e certitudine insa mai am ceva cu siguranta de fiecare data cand calc rau,sau fortez picioru simt ca si cum rotula sa deplaseaza de la loc, am fost la medic am stat si in ghips 3 saptamani anul trecut, insa nimic...ma poate ajuta cineva va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Ai ramas cu aceasta sechela care este instabilitatea posttraumatica a genunchiului. Din pacate se mai intampla. La efort pe genunchi poti face subluxatii. Solutia este sa eviti eforturile care suprasolicita zona genunchiului. Instabilitatea asta se amelioreaza foarte lent in timp, iar fizioterapia poate grabi un pic procesul. Daca tu vrei rezultate rapide, nu le vei putea obtine. Cu sau fara RMN.

4 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Ai ramas cu o instabilitate a genunchiului. Ti-ar folosi un tratament la Recuperare.

| bendl explică (pentru Empathizer):

Am facut,inclusiv fizioterapie,pentru nimic, nici un folos, fiecare medic se uita si prescrie tratamente sau isi da cu parerea fara sa faca un RMN sau ceva, asa ca nu stiu ce sa zic, chiar nu mai stiu

| bendl explică (pentru Empathizer):

Insa pentru meniscul rupt, as fi nevoit sa ma operez nu?

| Empathizer a răspuns (pentru bendl):

Da. Eu credeam ca esti deja operat