Mulțumesc pentru răspuns. Dar spune-mi te rog. Nu am copii am 37 ani. Mia găsit și o mastita la care mi-a dat antibiotice. Poate sa faca și femeile care nu alapteaza mastita?
Mia ajuns și rezultatul la secretia mamara care scrie asa: nu sau dezvoltat germeni microbieni patogeni, și absente specii de levuri. Asta ce inseamna? Am emoții cu analiza citologica. Multumesc
Da, poți face mastită şi fără să alăptezi.
De obicei când ai scurgeri de orice fel este un semnal de alarmă. Ecografie mamară ai făcut?
Da am făcut și nu am noduli, chisturi etc. Pur și simplu a zis ca e o mastita. Înainte sa merg la doctor mi-a curs un lichid verzui. De asta mi-am făcut analiza cu secretie și a ieșit bine. Acum sa vedem la examenul citologic cum iese. Pana acum analizele au iesit ok.
Da, poți oricând să produci lapte. Prolactina este mereu suprimată de Dopamină. Dacă ceva inhibă Dopamina, poți exprima lapte din sâni.
Am primit rezultatele de la citologic aseara. Celularitatea cantitativ putina reprezentata de cateva histimacrofage cu citoplasma spumoasa
Celule epiteliale scuamoase superficiale anucleate
Fond bazofil granular
Concluzie : de la laborator
Celule atipice absente.
Doctorita a zis ca e bine dar as vrea și a doua părere. Spune mi te rog.
Nu este nimic în ce a exprimat din sâni. Eu îți recomand să mergi totuşi să primeşti a doua părere de la un oncolog. Poate fi mastită carcinomatoasă şi este foarte periculos. Mergi să te vadă încă un oncolog independent de cel pe care l-ai văzut deja.
Pai dacă n este nimic la san de ce sa ma duc la un oncolog? Doctorita a zis ca nu e nimic. În fine mulțumesc pentru informatie.
De obicei nu e niciun nodul la genul ăsta de carcinom. Nu se vede la nimic. Nu ştiu dacă ai fost la oncolog sau la ce fel de medic ai fost. Eu îți recomand să mergi la un oncolog pentru o a doua părere. Acum este alegerea ta ce vrei să faci.
Pai nu am nici un nodul. Am fost și mi-am făcut eco la ginecolog. Te rog fă-mă sa înțeleg. Ca nu am înțeles ce ai zis. Sunt foarte stresata și panicata. Tu ești doctor? Unde se vede acest carcinom? Sau?
Tot ce îți spun este să vezi un alt doctor în privința asta. Atât. Pentru o a doua părere.