| Corina64 a întrebat:

Buna, in prima zi a menstruației am avut ghinionul sa răcesc, o gripa destul de severa, am avut febra și o stare generală proasta, astăzi am observat ca s-a schimbat culoarea sângelui menstrual este foarte închis la culoare și puțin cantitativ. Cumva din cauza acestei răceli se schimba și ciclul menstrual?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| KR0N5TADT a răspuns:

Sub acțiunea virală și cea medicamentoasă organismul suferă niște modificări. Este normal.

| Brizbriz a răspuns:

"am avut ghinionul sa răcesc"
poate covid, fa-ti test

| Corina64 explică (pentru Brizbriz):

Am făcut 2 teste, nu am covid

| Brizbriz a răspuns (pentru Corina64):

Ok, felicitari atunci, a ajuns gripa mai rara decat covid-ul rolling on the floor

totusi, sa iti raspund la intrebare: cand faci febra, te deshidratezi, asta inseamna ca si sangele de la menstruatie e sarac in apa, deci e mai inchis la culoare, mai vascos si mai putin

e normal, si urina ar trebui sa fie mai galbena si mai mirositoare

deci, recomandare evidenta: cat mai multe fluide si mers la doctor daca te simti mai rau

ultima oara cand am facut febra am pus lamaie si putin sirop bio (ca sa imi faca pofta sa beau mult), si am baut cate o halba de jumatate de litru la fiecare ora

| Corina64 explică (pentru Brizbriz):

Încerc sa consum cât mai multe lichide, oricum mulțumesc pentru sfat

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vezi sa nu ai Covid

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu are nicio. legatura cu gripa!

"Sângerările de culoare maronie apar de obicei la începutul sau la sfarsitul perioadei de menstruatie"

Uite, aici explică mai detaliat:

https://www.google.com/......90%3famp=1

Asadar, e perfect normal, chiar si in ce priveste cantitatea. Sunt luni in care fluxul e mai. puternic, dar sunt si luni in care fluxul e mai slab.

Sănătate multă!

| Corina64 explică (pentru floresdemayo):

Sângele meu nu are culoare maronie, este un roșu foarte închis care tinde sper negru si nu sunt la începutul menstruației, este a doua zi

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Corina64):

Ce zici, aici iti explică mai clar?
https://www.normens.ro/articol-culoarea-sangelui-menstrual.php