| anonsiam a întrebat:

in prima zi de menstruație am avut doar niște pete de sange rozalii si ff apoase, ceva neobișnuit pentru un ciclu normal. asta s-a întâmplat acum 2 zile. totuși între timp mi-a venit menstruația normal, mai rosie si in cantități mai mari. Totuși eu mi-am luat un test de sarcina. L-am facut si prima oara aparea doar o singura liniuța (asta dupa 5 minute in care am așteptat). Am mai introdus testul inca odata in recipientul cu urina si a mai aparut o dunguta foarte foarte foarte mica. Ce sa inteleg din asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| SnoopDoggMan a răspuns:

Inseamna ca nu esti gravida. Daca ai fi fost menstruatia nu ti-ar fi aparut de loc. - inseamna negativ si + inseamna pozitiv
Probabil te-ai umezit un pic si de aceea a fost foarte apos

| Freya1 a răspuns:

Nu trebuie sa bagi testul de doua ori in urina.Nu ai citit instructiunile? Mai ia unu si fal cum trebuie, nu cred ca esti insarcinata ci ai dereglari hormonale

| anonsiam explică (pentru Freya1):

Le-am citit. Pai l-am facut cum trebuie (acolo scria dupa exact 5 minute sa ma uit pe rezultat) si era doar o liniuța. Dupa asta l am mai băgat o data si asta e... probabil nu trebuia sa mai fac nimic; nici nu stiu la ce ma gândeam

| Freya1 a răspuns (pentru anonsiam):

Nu mai trebuia sa il bagi in urina.Mai fa unu si vei vedea ca iar iti iese negativ.Si daca totusi ai indoieli mai mari du-te si la medic.

| SupremeKing2017 a răspuns:

Poate folosesti si tu prezervative data viitoare.