| meanka a întrebat:

Buna in primul rand scuze ca am pus intrebarea la categoria asta dar am mai postat la alta categorie si nu mi-a raspuns nimeni. Am nevoie de cateva sfaturi. In ultimele luni m.am ingrasat vreo 7 kg si vreau sa scap de el pentru ca nu imi place de mine nu imi place cum arat (in special m.am ingrasat sus la picioare) nu mai pot purta o fustita mai scurta cum faceam inainte pentru ca mi se pare ca sunt grasa. Nu stiu ce regim sa tin sau cum sa fac din cauza programului... tinand cont ca lucrez noaptea pana pe la ora 1 ma trezesc ziua pe la 11 si mananc in jurul ori 12-13 orice fel de mancare si mai mananc seara la 9 un sandwichi sau un iaurt si cate un fruct iar noapte nu mai mananc de loc si vreau sa spun ca nu prea consum lichide. Ce spune.ti ca sfaturi aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Phini a răspuns:

Eu cand am zis ca ma mira faptul ca unii, atat fete cat si baieti depun intr-un timp scurt destul de mult pe ei chiar daca nu mananca mult, nu m-am referit strict la o anumita categorie happy
E adevarat ca organismul femeilor e diferit de cel a barbatilor, si invers. dar tot cred ca ar trebui sa mearga la sala, nu neaparat pentru a mai slabi, dar pentru ca e sanatos. Dar daca nu poate din cauza programului, o sfatuiesc sa nu mai manance orice apuca, si sa isi aleaga mai bine mancare, o zi faina! happy

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Renunta "la orice fel de mancare ". Taie orice este prajit, painea si pastelele fainoase, dulciurile, sucurile din comert si bauturile alcoolice. Esti fata mare(?!) si stii bine lucrurle acestea.

| xbugs a răspuns:

Nu are sens sa tii regim cel mai bine te duci la sala...

| sebypreferatufemeilor a răspuns:

Faci exercitii de oricate ori ai timp si mananci mai multe legume nu mancare prajita. poti reduce din paine si consuma multe lichide

| Phini a răspuns:

laughing depinde de organism. eu de exemplu mananc destul de mult, si trebuie sa o tin asa multe luni sau saptamani ca sa ma ingras. nu inteleg cum unii mananca asa putin, si pun atat de mult intr-un timp atatde scurt.
Incearca sa iti faci timp pentru sala, sau cumpara aparate si iti faci acasa propia sala, cum a facut prietena mea. oricum, unii se ingrasa de la stres, sau slabesc... Dar tot sportul ii cel mai bun. :*
Succes!

| AndradaMelania a răspuns:

"Orice fel de mancare"...aici e problema. Pune-ti mancare in caserole la munca. Dimineata consumi carbohidrati, pana la ora 16 mai poti consuma ceva dulce, dar nu mult, toate fructele se includ aici, tot pana la ora 16. Dupa, consumi carnea slaba (pui, peste, vita), dupa 18 mai poti consuma albusuri de oua, dupa 16 totul fara carbohidrati. Nu mai manca seara mancaruri grase, si 2 litrii de apa pe zi musai musai!

| Tovarăşiemăligă a răspuns (pentru Phini):

Dacă citeai de 2 ori întrebarea poate îţi dădeai seama că e fată şi metabolismul (organismul) bărbaţilor este diferit de cel al femeilor, nu te crede mai deştept decât ceilalţi.
Pupici :*

| Elenaambasada112233 a răspuns:

Pai tu cum vrei? Sa de dezvolti si sa ramai la aceia greutate? NU. Nu te-ai ingrasat ca maninci. Tu esti in dezvoltare. IN mediu de virsta. Daca ai peste 20 de ani poti cauta ceva pe internet. Apropo de la carne nu te ingrasi cel mai tare de paine.