Mă refeream la o analiză de sânge ca la un test.
La o analiză de sânge obișnuită se analizează anumite componente din sânge. La asta mă refeream. Conținutul de droguri din sânge se evidențiază altfel, nu cu analizele de sânge, testele obișnuite.
Dar cel mai probabil vei fi testat si pentru alte substante ce ar putea cauza acele simptome.
"am decis să fac o vizita medicului. Dar... am consumat marijuana"
la ce medic intenționai?
poate aici e util:
http://color-mind.ro/......ntoxicare/
Mai întâi medicului de familie, că apoi el să-mi spună la ce medic trebuie mai departe sa merg
Normal ca ai halucinații dacă bagi marijuana. Numai consuma asa ceva pentru ca este NESĂNĂTOS și poți muri. Plus de arta este și ilegala. Depinde acum ce teste de sânge îți face. Din câte știu eu nu poate descoperi dar ca doctor poate își va da seama ce ai consumat ca de aceea e doctor. Dacă bănuiește o sa te pună sa îți faci analize de sânge speciale.
Nu cred sa fie din cauza marijuanei pentru că no consum des. Am avut o criza de nervi săptămânile trecute și cred că din cauza asta, in timpul acelei crize aveam halucinații tactile adică simțeam că mă pișcă musculițe, dar nu era nici o musculița in camera, marijuana consum demult și nu foarte des și nu am avut niciodată probleme cu ea
Nu as fi prea sigură. Dar sunt și cazuri de persoane care nu au murit. Dar, îți dai sema ca dacă trăiesc sănătatea lor e foarte proasta. Totuși, de ce ai consumat marijuana?
Ups.grea situatie.Incearca sa te linistesti.Renunta la marijuana.Sunt multe lucruri care te scapa de depresie sau de inceputul ei.
Dacă consumi droguri e clar că ai astfel de probleme.
Du-te la medic și spune-i ce ai consumat, dacă îi ascunzi asta atunci degeaba te duci.
Ai incercat sa vorbesti cu un prieten? sau prietena?
Nu ai pe nimeni apropiat ție? Cineva care te poate ajuta?