| nuconteaza777 a întrebat:

Buna,in ultimul timp am halucinații vizuale și tactile, probleme cu nervii și am decis să fac o vizita medicului. Dar cu aproximativ o săptămână în urmă am consumat marijuana și am o intrebare, daca o sa mă pună sa fac test de sânge o sa se vadă că am în sânge substanțe narcotice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu o să vadă, căci pentru asta se fac teste speciale.

| nuconteaza777 explică (pentru sadrian46):

Ce teste? Cu desene și cu întrebări?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru nuconteaza777):

Mă refeream la o analiză de sânge ca la un test.
La o analiză de sânge obișnuită se analizează anumite componente din sânge. La asta mă refeream. Conținutul de droguri din sânge se evidențiază altfel, nu cu analizele de sânge, testele obișnuite.

| nuconteaza777 explică (pentru sadrian46):

Am înțeles, mulțumesc mult

| TriceleRon a răspuns:

Dar cel mai probabil vei fi testat si pentru alte substante ce ar putea cauza acele simptome.

| sierra1 a răspuns:

"am decis să fac o vizita medicului. Dar... am consumat marijuana"

la ce medic intenționai?

poate aici e util:
http://color-mind.ro/......ntoxicare/

| GicaGigekGica a răspuns:

Vezi ce face marijuana?

| nuconteaza777 explică (pentru sierra1):

Mai întâi medicului de familie, că apoi el să-mi spună la ce medic trebuie mai departe sa merg

| lorena1gianinak a răspuns:

Normal ca ai halucinații dacă bagi marijuana. Numai consuma asa ceva pentru ca este NESĂNĂTOS și poți muri. Plus de arta este și ilegala. Depinde acum ce teste de sânge îți face. Din câte știu eu nu poate descoperi dar ca doctor poate își va da seama ce ai consumat ca de aceea e doctor. Dacă bănuiește o sa te pună sa îți faci analize de sânge speciale.

| nuconteaza777 explică (pentru lorena1gianinak):

Nimeni n-ar murit de la marijuana! Este imposibil

| nuconteaza777 explică (pentru GicaGigekGica):

Nu cred sa fie din cauza marijuanei pentru că no consum des. Am avut o criza de nervi săptămânile trecute și cred că din cauza asta, in timpul acelei crize aveam halucinații tactile adică simțeam că mă pișcă musculițe, dar nu era nici o musculița in camera, marijuana consum demult și nu foarte des și nu am avut niciodată probleme cu ea

| lorena1gianinak a răspuns (pentru nuconteaza777):

Nu as fi prea sigură. Dar sunt și cazuri de persoane care nu au murit. Dar, îți dai sema ca dacă trăiesc sănătatea lor e foarte proasta. Totuși, de ce ai consumat marijuana?

Mă scapă de depresie

Ups.grea situatie.Incearca sa te linistesti.Renunta la marijuana.Sunt multe lucruri care te scapa de depresie sau de inceputul ei.

La psihologi tot am fost și tot mii greu

| Andreeush a răspuns:

Dacă consumi droguri e clar că ai astfel de probleme.
Du-te la medic și spune-i ce ai consumat, dacă îi ascunzi asta atunci degeaba te duci.

Ai incercat sa vorbesti cu un prieten? sau prietena?

N-am prieteni

Nu ai pe nimeni apropiat ție? Cineva care te poate ajuta?