Asa eram si eu dupa ce am iesit din coma alcolica. O sa-ti treaca in 2 saptamani. Daca nu du-te la medic.
Posibil sa ai un inceput de gastrita, du-te la medicul de familie sa iti dea o trimitere sa faci niste analize! Pana atunci incearca cu Omez sa vezi daca iti trece!
Probabil din cauza ca ai baut peste limita, bautura inca iti provoaca reactii adverse. E normal ca de la vin sa te simti asa, mai ales de la prea mult. E posibil sa fii inca in influenta alcoolului, iar daca e asa, ar trebui sa iti pui semne de intrebare, daca dupa ce ai baut nu erai aproape de coma alcoolica (crede-ma ca uneori poti ajunge la asta fara sa banuiesti. am patit cu un prieten). Mai asteapta o zi, incearca sa bei lapte ( face bine in cazul alcoolemiei ) si ceai ( bun pentru gat. S-ar putea sa fie o alcoolemie si o raceala). Daca nu iti trece pana maine, consula medicul! Multa sanatate!
In sfarsit! Durerea a disparut in 4 zile, dupa ce am luat trachisept de cateva ori in fiecare zi(de 3 ori).Va multumesc pentru raspunsurile voastre!