anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In urma cu un an jumatate m-am înțepat in talpa intr-un ac (a intrat prin papuc si m-a intepat putin in calcai, mentionez ca era pe strada aruncat, fara vreo seringa sau ceva) la momentul respectiv când am fost la medic mi s-a spus ca sansele sunt foarte mici, chiar nule sa fi contactat vreo boala. Acul nu avea urme de sange pe el. Credeti ca ar putea fi vorba de ceva? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca scrii aici dupa atata timp, nu ai nimic. Altadata nu mai umbla in papuci pe strada.

| Simpatic a răspuns:

Daca ai tupeu iti poti face analizele la bolile cu transmitere prin sange infectat gen Hiv, hepatita B/C etc
dar mai mult ca sigur nu ai nimic, insa e bine sa fii prudent cat si sa faci regulat analize la sange.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deci unde exact te a ințepat acul in talpă? Sau în călcîi? Ce varsta ai?

| Andruta99 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

In talpa piciorului. 23

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, nu ai pătit nimic, atîta timp cît poti merge normal, ti a confirmat si medicul ca nu ai nimic. Multă sănătate.