Nu are nimic, se topesc in timp si se elimina.
Pentru problema ta ai putea sa incerci seara sa aplici si iaurt in zona respectiva.
De asemenea trebuie sa ai un regim alimentar din care sa fie eliminate bauturile acidulate, condimentele, cafeaua, capucino.
Trebuie sa mananci iaurt, chefir, sana.
De asemenea este buna o cura cu o jumătate linguriță bicarbonat la jumătate pahar de apa zilnic dimineața, doua saptamani.
Sa te speli doar cu geluri pentru zona intima sau de bebeluși.
Daca scoti parti netopite inseaman ca ori nu-l bagi de adanc in vagin sau ca te ridici in fund sau picioare si el iese.
In momentul cand ai introdus ovulul in vagin nu mai ai voie sa te ridici din pat, nici sa stai in fund deloc, ca el cade si iese netopit, de aceea il gasesti asa si asta-i rau ca nu va curata si vindeca vaginul.
De adânc îl introduc adânc, de asta nu îmi pot da seama care e problema. Exista posibilitatea ca flora fiind foarte uscată sa nu îl topească?
Problema e ca nici nu scurge, cade jos, rămâne destul de sus în vagin, și de asta cumva m-am speriat.
Multumesc mult! Am început sa iau și pastile cu lactobacili "floràl'aise" oare ajuta? Se asimileaza?
Bună! Este important să urmezi indicațiile medicului tău, dar este și normal să ai întrebări legate de tratament. Ovulele viviflor sunt concepute pentru a se dizolva în interiorul vaginului, dar uneori, dacă nu sunt introduse corect sau dacă există o problemă cu pH-ul sau umiditatea, ele pot rămâne parțial intacte.
Dacă observi că ovulele rămân netopite, ar fi bine să discuți despre asta cu ginecologul tău. Este posibil ca medicul să îți recomande o altă formă de tratament sau să verifice dacă există alte probleme care împiedică dizolvarea lor. Este important să nu lași părți intacte să rămână în interior, deoarece ar putea provoca iritații sau infecții. Așa că, du-te înapoi la ginecolog și discuta cu el/ea NEAPĂRAT!
Poti continua tratamentul cu Floral Aise in paralel cu ovulele,te ajuta.
Dar sa incerci si cura cu apa cu bicarbonat. O repeti cam trei luni, dupa care asa, cand mai simti nevoia, este foarte eficienta si nu vei mai avea nevoie de tot felul de tratamente.
De asemenea trebuie sa te hidratezi bine, eventual sa bei ceaiuri de coada-calului, codita soricelului, galbenele, musetel.
Multa sanatate, ❤️