| TMNT2013 a întrebat:

Buna,intr-o zi la scoala un coleg m-a luat in spinare dar intr-un mod mai ciudat dupa care s-a auzit o trosnitura... apoi ma durea foarte tare un muschi al abdomenului...dar dupa un timp a incetat durere.Acasa am inceput sa fac abdomene dar nu puteam sa ma ridic deloc, era din cauza muschiului.Credeti ce este rupt sau ce ar trebui sa fac sa ma duc la doctor?

P.S. Acel muschi cred ca se numea serratus anterior.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

E o intindere. o s-o simti vreo 2-3 luni. 3 luni nu te poti antrena tare, dar e ok, nu o forta ca atunci chiar faci ruptura

2 răspunsuri:
| Lexi888 a răspuns:

Fugi la spital.cred ca ai facut o întindere de fibra. sper sa n-am dreptate.dar o întindere te tine durerea 1 an sau mai mult.

| perladunarii a răspuns:

Salut, muschi rupt nu e pentru ca ajungeai la urgente de durere, probabil ai facut intindere, poti masa zona cu bengay cateva zile, sau cel mai recomandat ar fi sa mergi la un medic!