anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete. Deci vreau sa merg la epilat inghinal total sau brazilian. Am mai fost pana acum dar faceam doar partial, linia bikinilor. Acum va trebui sa ma dezbrac cu totul sau imi voi trage chilotii la o parte cum faceam la epilatul partial? Intreb acest lucru pentru ca acum sunt in perioada fertila a lunii si secretia vaginala este mult mai groasa si vascoasa decat de obicei si am observat ca uneori cand merg la baie, este putina secretie care se vede iesind din vagin (da, stiu, dezgustator) asa ca nu vreau sa imi apara vreo surpriza pe acolo si cand imi desfac picioarele sa vada asa ceva sa ma fac de toata minunea. Ce spuneti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Anonima635426892 a răspuns:

Trebuie sa iti dai chilotii jos, altfel nu se poate.

| sierra1 a răspuns:

" acum sunt in perioada fertila a lunii"
mai așteaptă câteva zile, n-o fi foc

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Ba da, chiar e foc laughing nu pot amana

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi atunci acceptă: "cand imi desfac picioarele sa vada asa ceva sa ma fac de toata minunea"

anonim_4396

Calmeaza-te. Voiam pareri si sfaturi nu raspunsuri arogante.

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu drăguță, asta e întrebarea ta arogantă

anonim_4396

Serios? Nu mai spune? Nici nu ai stiut ce raspuns sa imi dai si ai invartit-o cat sa para ca ai dreptate dar nu are sens ce spui "draguta"