Exista veterinar pentru aceste probleme. Daca se intampla ceva mai grav cu el il vei avea pe constiinta.
Nu ii mai da mancare de casa. Sunt caini care nu pot mânca mult ca vomita. Asa e si câinele unei prietene. Dă-i doar pedigree si o sa veizi ca nu va mai vomita. Dar poti sa mergi cu el la veterinar sa iti confirme asta, sa-l consulte ca nu cumva sa fie altceva.
1. Nu ii mai da legume. Unele adica majoritatea nu ii fac bine. Poti sa ii dai ciorba dar fara legume.
2. Chestia aia alba e saliva.
3. Sa nu ii dai in viata ta nimic ce contine cacao ( ciocolata si alte chestii care contin ciocolata).
Nu e nimic foarte grav, a vomat ori de la legume ori a mancat cu pofta.
Veterinar.
Și nu i mai da ciorba așa.
Trebuie înmuiată cu pâine și o cantitate mica.Dar daca a vomitat de la ea. Cumpără i mâncare pentru câini și tot la fel, da i puțin.
Du-te cu ei la veterinar si nu ii mai da orce fel de mancare.
Daca e de rasa da-i mancare adecvata lui ca daca nu il inbolnavesti iar daca nu dai si altfel de mancare da in cantitati mici ca e pui
Mergi la un medic veterinar, trebuie sa ii faca 2 injectii are,, jagarae" din acest motiv po sa si moara in al doilea rand sa nu fi mancat ceva ce i-a placut, dai putin lapte.
Da. Cățeii cu vârsta de sub un an au sistemul digestiv foarte sensibil si trebuie hrăniți exclusiv cu mâncare pentru câini pe care o cumperi de la petshop.
Mă mir că veterinarul nu te-a învățat chestia asta.
Du-te de urgență la cel mai apropiat veterinar sau clinică. Ar putea fi o toxinfectie alimentară sau indigestie, pare un caz extrem de grav din ce spui tu, are neapărat nevoie de îngrijire medicală.
Ține-mă și pe mine la curent, dacă vrei. Multă sănătate!
Ii poti da boabe speciale nu mâncare gătita
A mai vomitat?
Dacă da trebuie sa il duci la medicul veterinar
Trebuie sa ai grija de el ca si de un copil. Sufera la fel, chiar daca nu spune nimic. Mergi de urgenta cu el la veterinar.
Multumesc frumos, admir faptul ca iti faci atatea griji pentru catelul meu! Acum se simte foarte bine, mancase prea mult..multumesc frumos!
Multumesc frumos pentru sfat, eu il cresc ca pe propriul meu copil, desi am 16 ani..eu chiar il consider ca e copilul meu, tim foarte mult la el, si ii acord foarte mult atentie..si nu mi-as imagina viata fara el, acum face parte din viata mea..mai ales ca acum trec printr-o perioada mai grea cu sanatatea, si nu as vrea sa pateasca ceva..ca as muri, nu vreau sa il pierd si pe el..de asta ma speri foarte rau unoeri cand pateste ceva..atunci mancase mult, eu spun ca boabele de cani speciale pentru ei, nu sunt mai sanatoasa decat mancarea gatita in casa, dar o sa incerc sa-i dau
Buna! Eu zic sa mergi cu el la veterinar cat mai repede, ca nu e in regula! Toate cele bune si multa sanatate catelusului tau!
Gresesti. Mancarea gatita este pentru oameni, oamenii gatesc mancarea de milioane de ani si s-au adaptat la hrana gatita, iar omul este omnivor, pe cand cainele este carnivor.
Medic Veterinar sa ii faca o injecție ca sa nu mai comite pentru ca se deshidrateaza. Este ca enterocolita la oameni.
Buna dimineata, draga mea! Sfatul meu este sa mergi cu el l veterinar, caci nu e de gluma! Multa sanatate va doresc! Pupici multi, multi!
Buna. Presupun că cățelul acum este deshidratat. Încearcă să îi dai puțină pâine înmuiată în lapte. Nu îl stresa. Daca vezi că nu mănâncă deloc dul sau cheamă neapărată un veterinar. Atâta timp cât nu vomita sânge cum a făcut al meu e bine. ( Al meu a murit chiar daca l-am dus la veterinar ) daca pățește că al meu nu prea mai are șanse
Te rog funda
Are vaccinurile la zi? Majoritatea cățeilor mor din cauza parvovirozei, un virus care apare la căței in jurul vârstei de 4 luni. Exista vaccin împotriva parvovirozei.
Este posibil sa vomite din cauza ca mănâncă ceva ce nu ii face bine la stomac sau mănâncă prostii de pe jos, încearcă sa l supraveghezi.
Dacă începe sa-și facă nevoile cu sânge, du-l de urgentă la veterinar.
Apropo, exista niște mancare specială pentru digestie care îl ajuta sa scape de voma, întreabă la farmaciile veterinare
In cazul in care îl ții la curte și poate sa scape, poate s-a otrăvit, da-i un albus de ou curs nebătut pe gât ca sa vomite otrava
Însănătoșire grabnica!
Da ca să îl vindeci cumpărai chifir ns cum se pronunță în limba română dar dacă ești moldovean vei înțelege e ca laptele doar ca e mai gros si dai să bea si îți promit 100% ca ii va trece
Asa si cu câinele meu vomita de la un peste mai nu murea dar i-am cumpărat a băut și a doua zi se mișcă ca un sprinter