Du-te cu el la veterinar și vezi ce îți spune doctorul și sa nu ii dai mâncare dea oamenilor ci pentru câini
E clar ca animalutul dumneavoastra sufera de o simpla indigestie.
Incercati sa ii oferiti putin (doar putin) orez fiert si/sau mancare care contine mai multe fibre, mancare mai consistenta, carne de pui, de vita. Daca varsaturile continua luati legatura cu un medic veterinar pentru un consult amanuntit.
Uimitor faptul ca a respins legumele din ciorba, odata ce stim ca lupii se hranesc in mare masura cu ciorbe.
Mergi la veterinar. Și al meu a făcut asa, dar pentru ca i-am dat mâncare prea grasa. Nu a mai făcut asa niciodată, acum nu mai are probleme.
Veterinar rapid (fiecare ora conteaza). Circula o viroza foarte agresiva in randul catelusilor care poate sa duca la deces. E veche postarea, asa ca sper ca si-a revenit catelusul.
Nu e bine sa ii dai mancare de casa, cumpara mancare speciala pentru caini, nu e asa de scump
Nu are vaccinurile si ii dai si mancare de casa, asta este problema, Daca nu il duci la veterinar in 3 zile da coltu
Al supui unui regim neadecvat varstei lui si rasei sale.
isi revine,nu te speria,insa repetand greselile comise,se va imbolnavi definitiv!
Cainele prin natura sa este carnivor,adica mananca CARNE!
Prin ciorba de legume,gatita pentru om,ai administrat acestuia si sare in exces, otet, bors, uleiuri, condimente etc..precum si altele care fac parte din acea ciorba,dreasa pe gustul omului.
Banuiesc ca nu este prima oara cand ai dai resturi de acest fel.
Stomacul cainelui sa aparat natural,cu toata pofta si foamea cainelui,aceasta fiind explicatia acelui mucus alb in exces,si apoi vomitarea totala.
Cauta sa hranesti cainele comform rasei sale,nu aiuritic si haotic,el nu este om,are intradevarat stomacul de caine,insa este mic,el nu stie a se proteja,acest rol preal tu prin o judicioasa administrare a unui regim caracteristic speciei si rasei sale.
Ai poti da ca hrana, bobite anume, cumparate de la magazin, sau hrana mai putin amestecata cu cea omeneasca, mai ales acum cand este in crestere.
Aici gasesti absolut toate raspunsurile privind alimentatia si intretinerea unui caine.
Succes!
https://www.purina.ro/......l-de-caine
Poti sa il duci la veterinar pentru ca e mic si se poate clasa ca urgenta pentru ca e ca un bebelus de fragil. Nu mai ezita fugi cu el chiar acum!
1. Nu ii da supa mai ales cu legume, stii ca animalele de casa ca si cainii, pisicile etc nu mananca legume sau fructe (exista exceptii, desigur) 2. Trebuie sa il duci la un veterinar cat de repede poti. 3. Cumpara mancare special facuta pentru caini pentru ca pentru aia s-a inventat si trebuie sa il hranesti cu acea mancare ca sa nu il ai pe constiinta.
Bună! Dul mâine dimineață la un veterinar sa i faca analize sa il consulte, este ceva grav si daca il lasi asa va murii. Ce rasă este cățelul? Este băiat sau fată?
Iti recomand sa nu ii mai dai cainelui tau legume, la fel am patit si eu cu cainii mei vomitau imediat dupa ce mancau legumele din supe/ciorbe!
Sper ca te-am ajutat!