| MaRiAnAsg a întrebat:

Bună lume! cum pot scade febră cat mai rapid? sunt sportivă iar luni am meci adică peste o zi...este un meci important și mai ales că echipa are nevoie de bine, sunt titulară

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Mergând la UPU și cereți ajutorul de specialitate, menționând că sunteți sportivă. Nu vă recomand tratamentul după ureche sau ce zic alții!

| MaRiAnAsg explică (pentru romeo78):

Am zis să încerc, de abia scriu un mesaj și mă ridic din pat..nu am soluți și de spitalele astea nu mai zic mergi cu o boală și pleci cu 5

| romeo78 a răspuns (pentru MaRiAnAsg):

Ești tânără și neliniștită. Eu am o vârstă, trecut prin viața asta și am încercat să te învăț la bine, ținând cont că ești sportivă, iar voi sportivii mai aveți și acele teste antidoping de făcut periodic.
Dar, e problema ta.
Ceai, paracetamol, algocalmin,, ce pot spune mai mult.

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit acasa, ca nu vei fi oricum primit la meci, ca imbolnavesti toata echipa.
sanatate multa!