Bună! Acea pulsatie cum spui tu este din cauza tensiunii, ia niste cuisoaree mirodenii sau scortisoara si mesteca, alea reduc tensiunea arterială, ce varsta ai.
Dacă Făceai armata ce făceai? Nu rezistai nici o ora acolo, prea din orice ne am învățat sa ne plângem. Iti dai seama ca anxietatea generalizata cauzează multe multe probleme, ma și mir cum te poți duce la școală. Sunt multe cauze nu putem ști exact de la ce ai acele pulsații, poate fi de la tensiune și stres, cand ai o anxietate mai serioasa atunci ai probleme și cu tensiunea, de regula aceste tipuri de anxietate cauzează și tinitus pulsatil.
Poate fi da, ca de la acele frici, adrenalina creste tensiunea ducând la probleme de vedere, pulsații sau chiar tinitus.
Exact. Eu nu sunt speriată deloc.
Doar ma simt epuizată deparca am săpat 10 hectatii de pământ de la bunicu de la țară
Poate am tensiune, habar nu am. Acum ca corpul meu sa maturizat, poate a-mi create tensiunea. Ceea ce nu prea cred pentru ca sunt tânără, am doar 17 ani
Dacă nu ai atacuri de panica sau frici nejustificate nu prea are cum sa fie de la tensiune ci de la stres și oboseala.
Dupa cum am spus și repet de 10 ori e de la oboseala stres acumulat.
:* sa știi ca ma înțeleg foarte bine cu iubitul meu, doar ca :* din respect
Mergeți la medicul de familie și cereți trimitere pentru neurologie.
Trebuie să faceți un RMN.
Nu este bine. Eu am scris RMN. Dumneavoastră ați făcut doar un CT, care nu arată sursa durerii.
Plus că nu știu dacă vi s-a recomandat o analiză corectă. Care era: CT cervico-cranial.
Să observe dacă există și modificări la vertebrele cervicale.
Acea boală se cheamă: spondiloză cervicală.
Când am făcut CT mia făcut și la spate și la torace inclusiv la gât.
Nu evidențiază probleme.
Xerol întreabă: