| Onixuţa a întrebat:

M-am îngrăşat, spun eu, enorm. Adica am 1.73 m si 78 de kg. În trecut (2012-2013) am avut chiar 50 de kg. Menţionez ca am vârsta de 14 ani. 1.Credeţi ca ar putea fi vorba de vreo boală? 2. Cănd mă abţin de la dulciuri (uneori de la mancare; beau ceai verde+apă plată cu lămâie) grăsimea de pe abdomen parcă se absoarbe, însă, rămân urme de celulită, nu în ultimul rând de vergeturi. Ce aş putea face în aceasta privinţă? 3.Ce exerciţii fizice îmi recomandaţi? 4.Care este înălţimea ideală şi greutatea unei fete; cât credeţi că mai cresc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MioaraParalescu a răspuns:

1.S-ar putea sa ai ceva la glanda tiroida ce nu functioneaza bine.
2. Daca bei ceai verde si nu faci sport nu slabesti, probabil ai doar impresia ca slabesti.
3. Exercitii pentru slabit, alergat, inot, mers pe bicicleta 15-20 de minute zilnic.
4.La inaltimea ta de 1.73 greutatea ideala ar fi undeva la 55-56 kg.
Si nu am idee cat vei mai creste, pana la 18 ani te vei mai inalta probabil un pic.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cumpara haine sportive din decathlon si pune mana la alergat, odata pe zi o ora de alergare usoara si bea multa apa asa grasimiile se absorb si incepi sa slabesti, cu painea laso moale si refuzi orice dulce sau cartofi la punga, bauturile cu acid...

| Onixuţa explică (pentru MioaraParalescu):

M-am masurat acum 3 zile şi am 1.77 şi 78 de kg. Ma poti ajuta cu cateva sfaturi? Nu pot slabi chiar deloc. Nu am probleme cu tiroida, am gastrita si de asta nu prea suport ceaiul verde; simt nevoia sa rontai incontinuu. Te rog ajuta-ma. Tie iti dau funda :*

| MioaraParalescu a răspuns (pentru Onixuţa):

Te ajut sigur happy
Daca vrei lasa-mi id-ul tau de mes pe privat si vorbim acolo mai pe larg pentru ca sunt multe de discutat.
Daca nu intreaba-ma aici si iti voi incerca sa te lamuresc happy