| 31ea a întrebat:

Buna m-am lasat de tigari de vreo 3 luni si am inceput sa ma ingras, nu maninc dinineata doar la prinz seara ciugulesc ma abtin foarte de la multi si la pranz mananc putin dar tot am burta si am 1, 60 inaltime si 61 kg nu pot da din kg de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incearca dieta SOUTH BEACH, da rezultate, e usor de tinut, restrictii putine... intra pe google scrie numele dietei si vezi daca iti convine...esential e ca se vad repede rezultatele. Daca nu vrei, renunta la paine, mancaruri grase, mezeluri, branzeturi grase, bauturi acidulate... poti consuma carne de pui, curcan(fara piele), fiarta sau gratar, peste fiert sau gratar, lactate degresate, cereale integrale, multe legume, fructe, sucuri naturale preparate in casa, salate...

| ilie a răspuns:

Acest lucru l-am patit si eu acum13 ani in2saptamani nu ma mai incapea nici o pereche de pantaloni de la genunchi in sus cat priveste ingrasatul sepoate tine sub control prin diferite diete trebuie sa o gasesti pe cea potrivita tie.succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am lasat de 2 luni si am luat in greutate vreo 10 kg, dar la 1, 95 nu se observa diferenta.In cazul tau incearca sa nu mai mananci mult seara, lasa sucurile acidulate, fa miscare cat mai multa si cu putina perseverenta vei vedea rezultatele in cateva saptamani.succes.