| Man_Eduard_1996 a întrebat:

m-am saturat! 4fete din clasa si un baiat isi bat joc de mine si spun ca sunt nepopular am unclub de agentii secreti dar nu ma descurc! agentii nu trebuie sa bata asta spune seful meu si celorlalti daca batem pe cineva ma concediaza vreau sa ii invat minte ajutati-ma! apropo isi bat joc de mine fara nici un motiv! FUNDA SI LIKE!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dey0x a răspuns:

Cui ii pasa de ce cred altii? Vezi-ti de ale tale si nu ii mai baga in seama pe cei care nu merita.

6 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

De prosti dai tot timpul, vorbeste cu cineva de care lor le este frica sau nu il cunosc. Pune-l sa faca misto de ei si tu sa razi si sa ii parasti de fata cu ei ca sa aiba motive sa se ia de ei.

| NevastuicAaA a răspuns:

Sf-uri...
Mai povesteste despre viata ta de agent.rolling on the floor

| xBya a răspuns:

Am vrut sa-ti zic ca ai gresit categoria, dar la a doua gandire am zis ca e cea potrivita. thinking
Eu iti recomand direct psihiatrul.

| LolaLollita a răspuns (pentru NevastuicAaA):

Nu poate... e agent secretlaughing Nu-si poate dezvalui misiunile sau identitatea.

| NevastuicAaA a răspuns (pentru LolaLollita):

Ahhh......as fi vrut si eu sa intru in club.
Da fii atenta! In concediaza! Din club.

| BassHunter13 a răspuns:

Ti-a descoperit adevarata indentitate de agent secret de isi bat joc de tine?