| MoldovanMarinel a întrebat:

Buna m-am taiat cu drujba in palma si am avut o interventie chirurgicala si mau cusut ...am o placa de 7cm acum au trecut 5, zile. dupa cat timp se pot indeparta atele de la cusatura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai o plagă nu o placă. Ti s-a spus cand trebuie sa mergi sa le scoti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cam acum, dar medicul decide.

Bula
| Bula a răspuns:

Intre 7 si 14 zile, in functie de locul si gravitatea plagii.
Medicul care te-a operat decide termenul.

| 1234568807 a răspuns:

E bine daca ai doar o taietura in palma, ca puteai sa te nenorocesti pe viata, daca nu stiti sa folositi astfel de scule mai bine nu va mai bagati la ele

| ReddY25 a răspuns:

Ai scăpat cu viață.Fii mai atent pe viitor sau lasa-te dacă nu știi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ReddY25):

Cu tehnica de acum chiar nu-i o problema.Stiu pe unul care si-a tăiat mâna dar au cusut-o la loc in spital.

| MrAM a răspuns:

7-14 zile in functie de ce minuni ai acolo. Tendoane sectionate, atele puse care trebuiesc scoase, felul in care s-a vindecat plaga si altele.

| IarsiIar a răspuns:

Ațele alea pot fi de doua feluri: care se resorb singure si care se scot. Cred ca ti-au pus din alea care se scot (la medic!). Si cu siguranta ti-au spus cand sa mergi. Ai fost atent? Sau ai facut ca si atunci cand te-ai taiat?