anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma arde în gât aproape în fiecare zi(odată la 2 zile) de cam mult timp, 2 luni. Mi-am făcut analize, nu am Helicobacter Pylori. crying de la ce pot apărea aceste arsuri? Ma deranjează foarte tare, abia pot mânca. Apar așa din senin și țin cam 3 ore aproape în fiecare zi sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Dana1999 a răspuns:

Mergi la medicul de familie și vezi ce poți face

| Celcestietot a răspuns:

Buna! Poate ca ti s-a produs refluxul gastro-esofagian.

| LPCTSTR a răspuns:

Un "remediu" accesibil este bicarbonatul de sodiu; cum in stomac ai acid, trebuie sa-l neutralizezi cu o baza, iar bicarbonatul de sodiu este... o bazawinking
Pui 1-2 lingurite de bicarbonat de sodiu fara varf intr-un pahar cu relativ putina apa, cam pana la jumatate. Amesteci bine, te asiguri ca s-a dizolvat si dai pe gat.

Sau poti opta pentru mult prea multele medicamente din farmacii; fie ca sunt IPP-uri, fie ca sunt antiacide, ar trebui sa rezolve problema. Insa fi atent! Fara indrumarea medicului, orice altceva in afara de antiacide, care sunt locale si nu trateaza sursa problemei, poate avea repercusiuni serioase.

| RAY a răspuns:

Si eu mai am din cauza refluxului, ia zi-mi ce alimente consumi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dana1999):

Bine, o să merg maine

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

sad și e grav? Cum ma tratez?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Dar eu am cam des, azi am mâncat cartofi și am avut arsuri.
De obicei mananc supe, salate, cartofi, friptură, piure, mancare de ardei, etc. Dar nu cred ca astea provoacă arsuri!

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa iei niste medicamente sau sa iti schimbi stilul de viata, sa nu exagerezi cu anumite alimente, sa dormi si tu adecvat si multe de acest gen. Cel mai bine ar fi sa te duci la doctor daca consideri ca nu va trece.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Bine, multumesc! tongue

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere happy!

| anonima188888 a răspuns:

Bianacid si scapi de arsuri. Gasesti la Help Net sau Dr Max. E de la refluxul gastric.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonima188888):

Ea iau Rennie pentru reflux gastric