| AndreeaIonela29 a întrebat:

Bună mă cam doare gâtul de vreo 3 zile, și mă înfund pe n-are cam des, uneori pe amândouă și mi se taie respirație ce pot să fac ca să mă desfund
P. S : Fără picături olynth.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Razeph a răspuns:

Deci, doar informativ, durerea in gat este primul semn al unei gripe destul de trainice. In legatura cu nasul, pentru al desfunda, din cate am auzit poti folosi apa de mare, se gaseste pe la farmacii, sau daca nu gasesti incearca sa dizolvi tu putina sare intr-o cana cu apa si amesteca, apoi administreaza cateva picaturi in ambele nari.

4 răspunsuri:
| pufuleata a răspuns:

Cel mai bun remediu, sirop din muguri de brad, natural si foarte eficient, e si bun la gust.

| AikkoxD a răspuns:

Poţi să mesteci gumă Airwaves extreme, că ţi le desfundă 100%, sau iei spray nazal (nici eu nu suport picăturile). Mai există un fel de baton, nu ştiu cum îi zice, avea un miros puternic şi îţi desfunda nasul.
Sauu, fă-ţi un ceai şi bagă nasu în el. După ce ţi se înmoaie mucii poţi sufla nasu'. La fel, ţine o ceapă zdrobită aproape de nări.

| AndreeaIonela29 explică (pentru AikkoxD):

Mulțumesc frumos, o să încerc, am ceaiul pe foc. :X

| AndreeaIonela29 explică (pentru Razeph):

Mulțumesc.