3 kile și ai fi aproape de perfecțiune. În plus, ai să mai crești (și în kile și în înălțime, cu timpul). Deci nu îți fă griji prea mari.
Dacă vrei să te îngrași mai repede (de-o lună), mănâncă pâine cu zahăr (nu exagera și ai grijă că te îngrași fără să îți dai seama și apoi ai să plângi că nu mai poți da kilele jos) sau paste cu pâine.
Sunt ciudate chestiile alea, dar funcționează.
Vezi ce alegi. Între timp, fă și ceva mișcare, ca să îți iei de-o grijă. Succes : ) și la mai multe kile : )
Banuiesc ca ai 15-16 ani, iar la 1, 61m, cred ca esti foarte bine cu 47kg. Poate cu 2-3kg in plus,ar fi mai bine,ca sa nu fii chiar slaba. Daca ti-ai facut analizele de baza si esti sanatoasa,nu ai de ce sa intri in panica. Poate esti o fire mai iute,ai metabolismul alert,poate examenele te-au stresat,insa cu timpul,daca mananci sanatos si de trei ori pe zi(mesele principale),daca te hidratezi de ajuns,daca faci si miscare,este totul in regula. Poti sa iei niste vitamine si minerale, pentru a asimila mai bine toti nutrientii din alimente. Evita grasimile animale, fainoasele, prajiturile si inghetata, dar nu sa nu mananci de loc daca iti este pofta.Acestea se depun pe burta, fese, artere.
Eu am 15 ani, înalțimea exact ca a ta și vreo 48kg, exact ca și tine pățesc și eu, mă îngraș decât în zona abdomenului și a fundului. Nu e nicio problemă să ai 47 de kg la vârta asta. unele chiar îți doresc să fie așa suple. Și faza e că unele chiar îți doresc să aibă fundul și sâni mari. Părerea mea ești bine așa! nici mai grasă, nici mai slabă :*
Pai poti sa iei vitamine, astea ajuta dar nu mult daca nu vrei sa devii obeza.Sau poti sa-ti faci un program sa mananci in fiecare zi la aceleasi ore, adica sa mananci regulat in fiecare zi.Eu asa am auzit ca e bine. Sper ca te-am ajutat!
Multumesc! Am auzit ca painea ingrasa in general. dar n-am auzit de paine cu zahar Am sa incerc.
Doar să ai grijă și să nu faci excese. Eu aș spune să nu te dai peste cap prea tare, ca să nu ai probleme reale : ) Lasă lucrurile să vină de la sine și nu te apuca de făcut experimente, pentru că treburile astea diferă de la organism a organism și nu sunt universal valabile : )
Deeaandreea9156 întreabă: