Da, e necesar un nou consult ginecologic. Si un examen de secretie vaginala. Secretiile vaginale abundente dupa tratamentul cu Zanocin pot fi consecinta unei candidoze, dar nu vei sti sigur si nu vei putea fi tratata corect daca nu faci ex. de secretie vaginala.
Da...din pacate cred ca sistemul tau s-a dereglat in urma unor factorii care ti-au influentat metabolismul in mod negativ.
Si mie mi se intamplase la fel si m-am dus la un control si mi-a facut ecografie si mi-a zis ca am chist ovarian si trebuie sa ma operez. Si m-am operat si acum e totul in regula. Poate ca asa ai si tu Cel mai sigur! Dar eu doar presupun... sper ca ti-am fost de ajutor. :* Sper sa rezolvi totl cu bine. Te-am pupaat :*.
Da, dar de data asta unul programat, in policlinica, nu un control sumar in urgenta.
Pai asa a patit si o colega de-a mea.si ia scos ovarele sau ceva de genu
DAAA, îţi faci o Programare la un ginecolog şi soliciţi o ecografie ovariană/vaginală pentru a se "verifica" starea ovarelor/uterului şi trompelor uterine ( e posibil să ai chist ovarian ), precum şi un test de secreţii vaginale ( "lamela" ).
De asemenea, e posibil ca acea anexită ( răceală la ovare ) să NU fi fost tratată complet şi din această cauză mai persistă unele dureri.
Deci, să mergi la gincecolog cât de curând!