Apa rece, ghetata sau tuica sunt o metode des folosite de multi oameni si cu un rezultat in 80% din cazuri, in cazul meu functioneaza
pastila roz facatoare de minuni in cazul meu este Ibalgin, buna de dureri de masele, menstruale etc, nu e indicat sa iei mai multe patile de o data, asa ca mai bine incerci apa sau gheata sau tuica
Tador 1 pastila sau 1 jumatate de pastila este antiinflamator si te va calma
Depinde cum stai cu stomacul. daca stai bine pune o pastla de aspirina intr-o lingura, stoarce zeama de lamaie pana se umple lingura.vezi ca aspirina incepe sa se topeasca asa ca ajut-o putin cu degetul mic...bea cu apa. efectul se va vedea in max 5 min.eu mai folosesc si in caz de nevralgii, dureri de cap stil migrena... ok
Cel mai bine, te duci la magazin si cumperi o sticla de Stalinskaya
iti trece imediat durerea (pe bune) dar o sa iti faca rau daca ai luat medicamente inainte
bafta
O fiola de algocalmin ar fi perfecta. Trebuie sa te prezinti de urgenta la medic deoarece poate fi vorba de o infectie destul de serioasa. Multa sanatate!
Incearca un aulin sunt si pastile si sunt si pliculete...sunt f bune eu asa luam cand ma durea maseaua rau de tot... dupa un timp insa am apelat la un stomatolog (ceea ce te sfatuiesc si pe tine)
IonBadita1 întreabă: