| mimiwewem a întrebat:

Mă doare foarte tare ovarul drept, încât nu mă pot mișca, durerea ducându-se spre picior. Acum jumătate de an am fost la ginecolog tot din problema asta și mi s-a zis că e de la ovulație. (fără chisturi, fără nimic) Acum ar putea fi cu totul altceva? desigur, îmi voi programa din nou o vizită acolo, dar înainte de toate aș dori să știu părerea voastră. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Ai mai jos o lista de cause posibile. Noi nu avem de unde sti care este cauza reala. Ar putea fi acelasi lucru sa ar putea fi altceva. Nici un medic nu ar sti decat dupa un consult. Ce vrei sa facem, sa votam care e problema?
http://www.mymed.ro/durerea-de-ovare.html

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mina! I a un ketonal forte ca sa te lase durerea, si mergi la ginecolog, ca nu poti sta asa cu durerile alea, ce varsta ai? Multa sanatate.

| HiperSoul a răspuns:

Poate sa fie sindromul ovulator daca esti la aproximativ jumatate de luna distanta de inceputul menstruatiei.

| mimiwewem explică (pentru SkyPilot):

Am vrut doar să știu o părere. Am menționat asta.

| mimiwewem explică (pentru CristiDinBucuresti):

20.
Am să mă programez pentru o consultație. Mulțumesc mult!

| mimiwewem explică (pentru HiperSoul):

După calendar, normal ar fi să-mi vină pe 13. dar pe mine mă doare de câteva zile. Mulțumesc pentru răspuns happy

| moniii5 a răspuns:

Nu inteleg de ce te doare si piciorul... poate fi altceva

| SkyPilot a răspuns (pentru mimiwewem):

E o problema foarte complexa. Chiar degeaba de dam cu parerea. Eu am avut o durere pe partea dreapta jos, pe sold, coapsa, testicul, nu o puteam localiza. Am facut test de apendicita, am fost la examen testicular, am mai facut cateva investigatii si nimic. Pana la urma s-a descoperit ca aveam un nerv inflamat in zona gatului, acolo unde iesea din coloana.

| Silvia93 a răspuns:

Poate fi apendicita sau intindere de muschi cum am si eu.
Mergi totusi la un control si vezi ce si cum, ia midocalm pentru dureri.

| Silvia93 a răspuns (pentru SkyPilot):

Ce ti-a dat pentru acel nerv inflamat?

| SkyPilot a răspuns (pentru Silvia93):

Gabapentin. Nu m-a ajutat cu nimic.

Tot nu a trecut? sad

| SkyPilot a răspuns (pentru Silvia93):

E OK sa vorbim pe privat?

Pe privat nu prea imi intra mesajele..nu stiu de ce.
Scrie mi pe privat ce ai patit etc