anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Ma doare in gat cand inghit dar nu am baut absolut nimic rece. straight face Oare de la ce o fi? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| crystyanz a răspuns:

Rosu' in gat, ai racit, bla bla.

| yoelee a răspuns:

Raceala/amigdale inflamate/laringita.
Ia o pastila de gat poate trece daca nu mergi la ORL.happy

| Minim2 a răspuns:

Poate ai racit!; o3 Poate fi de la inghetata thinking Consulta un medic! Poate el te va ajuta cu siguranta mai mult decat utilizatorii TPU. big hug Funda?

| boozeredyy17 a răspuns:

Salut,iti apar niste bubite mici pe tine...aspre? Ori ai boala ''gura-mana-picior'' ori esti suspect/a de scarlatina. E contagioasa si e epidemie, pojar, varsat de vant, si restul.Ori poti sa ai o simpla alergie.Incearca Tantum Verde sau Lemon...Ti-am fost de ajutor?

| Useeeer124124 a răspuns:

Mda, si mie. Poate fi de la orice thinking Ia strepsils, faringosept. Sunt foarte bune.
Am luat si in cateva zile mi-am revenit.
P.S.- faringosept are gust de ciocolata la inceput si apoi de pamant :-&

| PisoiashDragalash a răspuns:

Asa am patit si eu. Am fost la medicul de familie si mi-a dat o reteta. Mia spus ca sunt putin racita nimic mai mult!

| Crucified a răspuns (pentru Minim2):

Ieri am mancat inghetata sad

| Axel1234 a răspuns:

Cred ca ai stat prea mult afara sau ai stat in mult curent

| oAaaNaa a răspuns:

Am avut si eu problema asta..si nu puteam deloc sa mananc decat sa beau.
Dar tot nu am aflat de la ce era.
Dar mi-a trecut pentru. ca am baut mai multe feluri de ceai cald ( nu conteaza de care.).
Nu mancam in exces.dar nici chiar asa de mult.Mai moderat.

Răspuns utilizator avertizat
| Nutellajustforme a răspuns:

Daca te doare in gat si in palma si in talpa ti-au aparut niste bubite care te mananca si te ard inseamna ca ai boala " mana - gura - picior " nu e nimic grav. Daca nu doar ai rosu in gat i-a niste Strepsils sau Tantum, poti sa iei si albastru de metil.