Du-te la medic. Si mie mi s-a intamplat, dar la mine a trecut cam in doua zile. Deci poate sa treaca de la sine, dar daca persista, du-te la medic. Bafta!
Vezi medicul de familie, poate fi o deplasare, pentru durere poți da cu diclofenac gel, e foarte bun.
Multă Sănătate.
Pui punga cu gheata de 3 pana la 5 ori pe zi cate 15 minute. Nu iti mai misti umarul o perioada si in cateva zile trece. Daca ai peste 16 ani, nu esti alergica si nu ai probleme cu stomacul recomand si un ketonal de 3 ori pe zi.
Probabil nu isi face ungerea bine.Verifica daca mai ai ulei, daca nu mai ai alimenteaza cu nuci sau alune.sunt cele mai bune. Daca nu te-ai lovit sau nu ai avut vreo trauma asupra lui e cam absurd sa te doara.dar se mai intampla. Oricum daca persista mergi la un medic!
Sa te duci la medicul de familie sa te consulte, si daca nu e grav iti da ea ceva reteta! si daca e grav iti fac o trimitere la ceva medic sa te consulte! Si ai grija de tine! Pace!
Te ocupi cu sportul? Daca da, atunci cred ca ai o febra musculara...eu cind am avut una, pai nu prea m-am fortat, si deci am rezistat un timp, apoi iarasi am inceput... Insa daca nu de la sport? Deci m-am gindit asa bine, insa nu prea stiu cu ce sa te ajut Bafta! Sper ca o sa rezolvi treaba
IonBadita1 întreabă: