| FloriiCrz a întrebat:

Buna sad Ma dor tare ovarele,menstruatia mi-a trecut de o saptamana, deci nu are cum sa imi vina straight face Am citit pe net si ori sunt ( doamne fereste ) insarcinata ori am racit "jos".Tin sa mentionez ca am mai avut o durere la fel dar cu 2 luni in urma sad Sa merg la ginecolog? x_x

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| XatomisX a răspuns:

Te-ai masturbat de curand? sau ai facut sex de curand? si cati ani ai?

| nico097 a răspuns:

Buna.Durerea de ovare este foarte periculoasa sa zic asa din cate stiu cand ramai gravida nu este normal sa ai dureri asa groaznice, sfatul meu este sa mergi la un ginecolog vezi sa nu fii racita puternic sau sa ai vreun chist eu am avut un chist si aveam dureri mari am scapat de el prin tratament.Nu sta asa mergi la doctor.

| IMC90 a răspuns:

Esti doamne fereste insarcinatawinking

| doctoressa a răspuns:

Da, ar fi bine sa consultati un medic; e necesar un consult si cateva investigatii (in primul rand o ecografie abdominala).
http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/afectiuni-la-femeie

| FloriiCrz explică (pentru XatomisX):

Nu m-am masturbat, iar sex am facut acum 3 saptamana straight face am 16 ani.

| XatomisX a răspuns (pentru FloriiCrz):

Chestile astea mai apar de la masturbare daca ai folosit prez eu nu cred ca esti insarcinata dar mai bine te duci la un ginecologwinking

| FloriiCrz explică (pentru XatomisX):

Bine mersii straight face