Pot fi de la "n" cazuri, precum:
1. Astfel de dureri, intarirea sfarcului, mancarimi urmate cu usoara usturime pot fi si de la durerile premenstruale.
2. Si detergentii si balsamul rufelor pot da astfel de reactii adverse si este de preferat sa se renunte la balsam si sa se schimbe detergentul cu unul mai calitativ.
3. Posibil sa fi capatat vreo alergie si asta numai un medic iti spoate clar ceea ce ai.
4. Primele semne de sarcina, desi sunt sigura ca la tine nu este cazul.
5. Esti la varsta cand inca te dezvolti.
Astfel de senzatii si simptome apar in momentul cresterii safarcurilor si a dezvoltarii in marime/volum a sanilor. Multa sanatate!
Nu e nimic grav, asa mi se intampla si mie. Doar are loc o dezvoltare a sânilor nu te îngrijora
Nu e nimic grav, asa mi se intampla si mie. Doar are loc o dezvoltare a sânilor
Ai ceva haine de care acesta se freaca si nu e tocmai placut pentru piele. Incearca sa porti ceva bustiera care sa stea ceva mai fix peste piept.
Nu sunt gravide.Adica am 15 ani, sunt minora, sunt.un copil si ca sa fii gravida trebuie sa intretii relatii intime cu un barbat si cum eu nu am facut asta, nu sunt gravida.
Nu stiam ca ai 15 ani, ca nu ai scris, trebuie sa mergi la medicul de familie, sa ti dea trimitere sa faci o mamografie, o ecografie la sîni, si sa aflii de la medic care sunt cauzele.
Mergi la farmacie si cere niste creme cu care sa te dai pe sfîrcuri daca te mănincă te dor, nu este bine sa te scarpini, ca poti face rană, iritatie. Sanatate multă. Vorbeste cu mama ta, spune i si ei ce simti la sîni, ea te poate ajuta.
Ignora-l sunt sigura ca a dat un raspuns la plezneala acel nameinuse. Bustiera sau sutien nu-ti recomand, daca ai sanii fermi nu este cazul.
Citeste acest articol si sper sa-ti fie de folos https://dozadesanatate.ro/......i-sanilor/
Anonimulgrr întreabă: