| bamboi a întrebat:

Buna ma numesc andreea am 19 ani si am 66 kg si 153. vreau sa slabesc pentru a nu_mi pune sanatatea in pericol mai ales pentru ca am o fetita de 2 ani si 7 luni ce trebuie sa fac ajutati-ma va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| loveuandyouknow a răspuns:

Buna. eu am slabit mult si slabesc in continuare cu o "dieta". dimineata pana in ora 12 poti sa mananci oricat, orice. dupa ora 12 nu mai mananci nimic. nu o sa fie greu, crede-ma. eu am zis ca o sa fie super greu sa nu mananc nimic dar este foarte usor

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Înainte de toate vezi un medic endocrinolog apoi vei primi regimul de la medic!

| rocket a răspuns:

Este un site, http://www.dieta-mea.ro unde gasesti mai multe diete, insa cu dietele astea se si mananca. Vezi care ti se potriveste cel mai bine si incearca.

| diamantany a răspuns:

Ceau si eu mam confruntat cu problema asta dupa ce am nascut pe fetita eu am slabit cu ceai naturiste pentru slabit si am evitat painea si ciocolata dar am mancat iaurt simplu in fiecare zi si un pic am mancat dar des si am slabit de la 73 la 56 ii 6 saptamani sa manci mult mar si sa bei multe lichide necarbogazoase sau daca poti fa-ti suc in casa

| Fitnessfree a răspuns:

ESTI GRAS? Vrei sa slabesti? Intra pe skype sau messenger: fitness_free si slabesti garantat prin exercitii.