| danuttz04 a întrebat:

Buna ma numesc Dan si am 14 ani eu am inaltimea de 1, 70 si am o greutate de 55 kilograme, eu trag de la varsta de 11 ani si vreau sa iau proteine. Oare este bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| anisoara96 a răspuns:

Nu am inteles ce anume tragi big grin?

| Sh0ck a răspuns:

Oh Doamne!
Nu este bine, de la 11 ani, tu in loc daca vrei sa te dezvolti practica si tu un sport gen basketball sau handball daca vrei sa fi mare.
O sa ramai mic daca mai tragi asa de la 11 ani, si daca vrei sa faci muschi trebuie sa ai calciu, proteine, si sa nu fi anemic.
Dar esti prea mic omule ca sa tragi de fiare, tu cand te mai dezvolti daca acest corp al tau este obosit mereu si fortat?
Vei spune : " ba din potriva ca eu daca trag de fiare ma dezvolt ", este total gresit, tu nu faci altceva decat sa te dezvolti mai devreme, adica o sa ai muschi, si doar atat, adica poti sa ai si toti muschii din lume da tu ai 1, 55.
Sper ca ai inteles ceva.

| Dany008 a răspuns:

Tragi in ce fel sala de forta
sa te apuci de sala la ani tai nu ii prea sanatos ca inca esti in crestere sala de la 18 ani se face si proteinele nu sunt ceva bun la varsta ta mai bine manca mancare bogata in proteine lactate, cartofi etc...P.S. daca tu nu ai grija de sanatatea ta si de organismul tau atunci cinewinking

| catalinantena1 a răspuns:

Atentie! Nu iti mai cauta solutia la probleme de acest gen pe internet! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat.

| dumbass_7741 a răspuns:

Frate eu zic ca ai putea sa iei XXL PRO de la hard body pentru inceput e ok pentru ca nu e asa puternic ca alte proteine si este vreo 43 de lei si se ia dupa antrenament.Ps dupa ce termini antrenamentul stai vreo 2 min atrnat la spalier acest lucru nu iti va opri cresterea si ceilalti inconstienti care confunda proteinele cu steroizii si alti hormoni taceti naibii din gura daca nu stiti ce vorbiti, proteinele sunt surse naturale extrase din alimente nu sunt produse chimice. Daca voi credeti ca proteinele dauneaza atunci nu mai mancati mancare fratilor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sn0wY):

Tatal tau zice prost, e probabil complet paralel cu sportul

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sh0ck):

Serios? Ramai mic de la sala?

Poti sa argumentezi ABERATIA asta? Arata-mi te rog UN SINGUR studiu stiintific care sa sustina asta ( nu prieteni retardati din grupul tau )