| ioanafrumsusica a întrebat:

Ma numesc Ioana si am 28 de ani si inca sunt virgina. Mi-ati putea dea niste sfaturi cum sa scap de aceasta virginitate? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ady_4009 a răspuns:

Wow.la 28 de ani inca esti virgina? inteleg 20-22max dar 28? ai vreo problema de nai scapat de ea? pai nu stiu fa-ti un prieten si incearca sa scapi de ea happy nu-i greuwinking

10 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Tot ce iti trebuie e un barbat, la 28 de ani n`ai minte nu te duce capu`?laughing

Stie si un copil de 10 ani mai multe ca tine...

| katala a răspuns:

Daca e obosit pentru asa ceva, ori e gay ori ...nu are cu ce.
Schimba-l, ia-ti altul!

| Derye a răspuns:

Arunc'o la gunoi. Ia primul barbat si zi'i asa: ****'ma! si te scapa el de "chestia aia numita virginitate".

| Altu a răspuns:

Buna. Nu'mi dau seama daca e serioasa sau nu intrebarea, dar daca e serioasa ideal este sa-ti faci curaj sa scapi de ea.
Da, doare, poate nu o sa fie cum ai visat, dar scapi de un complex si viata merge mai departe.
Succes

| XK a răspuns:

Faci sex si scapi de ea laughing

| lovenotsex a răspuns:

Sincer scuza-ma ca-ti spun, dar stupida intrebarea pentru varsta aceasta.In cel primeste pe acel baiat ori e gay, ori nu te vrea (sta cu tine pentru un alt motiv), ori are o prb si n-are cu ce. Dar cred ca aceasta intrebare pare mai mult la misto, avand in vedere varsta.

| nodeerskulls a răspuns:

Fata, daca tu vrei iar el cica e obosit... mi-e teama ca e cat se poate de gay.

| Angel977 a răspuns:

1.Cauta-ti un prieten. 2. Du-te pe o autostrada(sti tu ce sa faci mai departe)3.Masturbeaza-te.

| ioanafrumsusica explică:

Buna! Am un prieten, locuim impreuna si el lucreaza si vine tarziu acasa asaca eu i-am zis sa incercam, dar el tot timpul imi zice ca e obosit, asa ca inca sunt virgina.

Dar multumesc pentru raspunsuri.

| ceent a răspuns:

vino la mine si te scap eu