Doamne... la 13 ani fumezi? ai o singura viata, nu 10! bucurate de ea. vrei la 30 de ani sa arati ca la 80? . Mama ta cum de te lasa sa fumezi? lasa-te acum, daca nu, nu mai scapi niciodata de asta
Fata mea lasa-te de fumat.Deci daca unchiu' meu fumeaza de la 12-13 ani si a avut taria de caracter sa se lase de fumat la 45 de ani?!? Hai ca poti si tu!
Doamne la 13 ani lasate e mai bine pentru tine si pentru sanatate sper sa te lasi succes
Cea mai buna treaba care ai putea face este sa te lasi de fumat, esti prea tanara pentru asa ceva, oricum nu-ti face bine tigara.
La varsta ta fumat...foarte rau. asta ar putea fi cauza pentru ingreunarea respiratiei. sau ai putea avea polipi. mai bine lasa-te de fumat daca tii la sanatatea ta. nu te gandi ca pari mai matura cu tigarea in mana. carede-ma...la varsta ta arati penibil
Lasa-le in colo de tigari!
ai timp mai tarziu de ele. dar bine ar fi nici atunci.
si o tigare pe zi te poate afecta!
si daca ai mai zis ca ai si problema cu plamanii.
asta este cauza.
o sa ti se ingroase furtunasele acelea ce duc sangele la inima si o sa ai probleme si cu aceasta.nu vreau sa te sperii, dar acesta este adevarul!
si chestia cu respiratu aceasta este rezultatul ca fumezi
mai putin de 10 tigari pe zi
asta rezulta 1 pachet la 3/4 zile. ceva de genu`!
Ca sa te lasi de fumat iti recomand sa iti spui tie in gand
NU MAI FUMEZ!
asa au facut multi, desigur si eu care am fumat o tigara pentru. prima data si dupa aia mia mai trebuit dar m-am abtinut si am scapat de acest obicei pe care abia il incepusem si nu vroiam sa il continui!
Sper sa iti fie de folos raspunsul meu!
:X
Succes
Pentru 13 ani fumatul este foarte daunator, e si normal sa respiri mai greu, la aceasta virsta esti inca un copil, iti distrugi foarte repede organismul tau... un sfat: lasa-te de fumat chiar acum, caci peurma cind vei dori sa o faci, dar asta se va intimpla 100%, nu vei putea (din experiente reale).
La 13 ani?! sa fim seriosi. si eu tot 13 am... dar diferenta e ca eu am mai multa minte