| andrei251 a întrebat:

Ma numesc Rares, si as vrea sa va intreb daca e normal ca baietii sa aiba sani, daca nu e normal... ma puteti ajuta cu problema asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StefanDaniel95 a răspuns:

Sani pe care ii numesti tu apar de obicei la varsta pubertati pentru o perioada scurta de timp iar dupa aceea incep sa se intareasca muschii pectorali. Unii care isi lucreaza prea mult pectoralii ajung sa aiba "sanii" laughing) fiindca se maresc prea mult muschii.

| andrei251 explică (pentru StefanDaniel95):

Faptul ca am un metru 1.77-78 si 88-89 kf...este si asta un motiv?

11 răspunsuri:
| Zazu a răspuns:

Datorita schimbarilor hormonale, asta inseamna ca poate fi din cauza pubertatii dar si a mancarii.Hormonii folositi la alimentarea animalelor favorizeaza depunerea de grasimi pe soduri si sani.Ai sa vezi baieti care au forme feminine(coapse, burta si sani)datorita stilului de mancare.E foarte important sa ii spui mamei tale sa evite semi-preparatele din carne si lapte.Sa mananci sanatos, sa faci sport si sa mergi la medic pentru un control.

| andrei251 explică (pentru Zazu):

Pe langa un regim alimentar imi puteti recomanda si niste exercitii? EX abdomene ceva...

| Zazu a răspuns (pentru andrei251):

Andrei,nu sunt antrenor personal, dar orice tip de sport ti-ar face bine la varsta asta.Ce ti-am scris eu mai sus nu face parte dintr-un regim alimentar, e vorba sa mananci sanatos si sa mergi la medic pentru ca s-ar putea sa fie o dereglare hormonala.

Eu unul am "sani"pentru ca mi-am lucrat prea mult pectoralii dar asta nu inseamna ca nu arata bine. Din contrawinking.

Dar sa stii ca este o diferenta intre mushii pectorali puternic dezvoltati si depunerea de grasimi...dar ai mare drepate Zazu.

| ooLaviii a răspuns:

Poi daca esti gras acei,, sani`` cum ii numesti tu nu sunt altceva decat grasimehappy Succes. Funditssa?

| andrei251 explică:

Deci nu e ceva anormal?

| andrei251 explică:

Am doar 13 ani laughing

| andrei251 explică:

Dar...am 1 metru 78-79 si 88-89 kg...asta este un motiv pe langa pubertate?

| andrei251 explică:

Nu la asta ma refeream Zazu, ma refeream daca tin un anumit regim alimentar, mi-ar prinde si niste exercitii, gen abdomene sau ceva...nu?