Sani pe care ii numesti tu apar de obicei la varsta pubertati pentru o perioada scurta de timp iar dupa aceea incep sa se intareasca muschii pectorali. Unii care isi lucreaza prea mult pectoralii ajung sa aiba "sanii" ) fiindca se maresc prea mult muschii.
Poi daca esti gras acei,, sani`` cum ii numesti tu nu sunt altceva decat grasime Succes. Funditssa?
Eu unul am "sani"pentru ca mi-am lucrat prea mult pectoralii dar asta nu inseamna ca nu arata bine. Din contra.
Faptul ca am un metru 1.77-78 si 88-89 kf...este si asta un motiv?
Datorita schimbarilor hormonale, asta inseamna ca poate fi din cauza pubertatii dar si a mancarii.Hormonii folositi la alimentarea animalelor favorizeaza depunerea de grasimi pe soduri si sani.Ai sa vezi baieti care au forme feminine(coapse, burta si sani)datorita stilului de mancare.E foarte important sa ii spui mamei tale sa evite semi-preparatele din carne si lapte.Sa mananci sanatos, sa faci sport si sa mergi la medic pentru un control.
Dar sa stii ca este o diferenta intre mushii pectorali puternic dezvoltati si depunerea de grasimi...dar ai mare drepate Zazu.
Nu la asta ma refeream Zazu, ma refeream daca tin un anumit regim alimentar, mi-ar prinde si niste exercitii, gen abdomene sau ceva...nu?
ionika_5002 întreabă: