Intoleranta la gluten si glucoza NU este o boala grava, nici macar nu-i boala, este doar o alergie care poate fii tolerata atata vreme cat ai grija sa nu manaci nimic cu gluten sau lapte.
Suntem milioane de oameni cu aceste alergii si nu moare nimeni din ele, doar iti este rau acnd le mananci.
Iar ca sa faci copii, nu-ti trebuie avizul unui ginecolog, iti trebuie un barbat viril si potent.
Totusi, esti sigura ca vrei copii la doar 18 ani?
Esti maritata? Ai venituri mari sa-ti cresti copii?
In ce priveste alergiile tale, este foarte simplu, nu mananci nimic din produsele care au gluten (paine, pizza, pasta, prajituri), tot ce-i facut din faina de grau, are gluten.
Nu mananci produse cu lapte animal (lapte de vaca, capra, oaie, magar) si nici produsele derivate din lapte ( lapte proaspat, batut, acru, iaurt, branza dulce, telemea sau orice alt fel de brazna animala).
Recomand branza TOFU, care-i vegetariana si suplineste cu succes branza normala.
Eliminand glutenul si lactoza, poti trai 100 de ani, fara nici o problema.
PS Eu sunt intoleranta la gluten si de 10 ani de zile sunt fericita, ca am eliminat complet tot ce contine gluten, nemaisintindu-ma rau, din cauza asta.
Multumesc pentru sfat pot creste un copil sunt maritata de profesie arhitecta castig bani din afacerea sotului castig undeva pe la 500 euro lunar. sunt o fata modesta dar nu pot avea copil am problema cu ovarele
Mai fetita, tu ne iei de prosti pe aici, asa-i?
Cand dumnezeu ai facut tu o facultate de arhitectura, daca abia ai acum 18 ani?
Deci eu acum dau bacul apoi arhitecta de profesie nu am zis ca sunt
castig banii din afacerea sotului unde sunt angajata cu norma intreaga draga mea intelegi?
Dupa cum scrii si te exprimi, ma indoiesc ca vei ajunge tu vreodata arhitecta.
Cat prvesc minciunile, vad ca se tin lant...tu nu ti-ai luat nici BAC-ul. dar esti angajata cu norma intreaga, unde? La firma sotului ca arhitecta?
Ti-a dat pozitie privilegaiata, asa fara BAC si fara facultate...ce mai! Probabil ca in fiecare noapte, te promozeava pe undeva in functie de cum stai